Ve dnech 14. – 17. 1. 2015 se ve Frankfurtu nad Mohanem uskuteční další ročník veletrhu Heimtextil, největší a nejvýznamnější mezinárodní přehlídky textilního vybavení a doplňků do bytu, hotelu či kanceláře.

Ve dnech 14. – 17. 1. 2015 se ve Frankfurtu nad Mohanem uskuteční další ročník veletrhu Heimtextil, největší a nejvýznamnější mezinárodní přehlídky textilního vybavení a doplňků do bytu, hotelu či kanceláře.Podstatnou část segmentu zaujímají dekorace oken a stínicí technika, koberce, čalounění, sortiment zdravého spaní, ložního a koupelnového textilu a dalších textilní výrobky, dekorace a doplňky. Své novinky představí odborné i laické veřejnosti více než 2700 vystavovatelů ze šesti desítek zemí celého světa.

Návštěvníci mohou shlédnout také prezentace mladých talentů - vybraných mladých textilních designérů a progresivních začínajících firem, ale i rozlehlé expozice renomovaných společností určujících trendy. Výstava Design Live, jíž se účastní 200 vystavovatelů, je největší světovou přehlídkou textilního designu. Aktuální trendy pro sezónu 2015-2016 pak uvidíte v expozici Theme Park – Experience.

Ve dnech 14. – 17. 1. 2015 se ve Frankfurtu nad Mohanem uskuteční další ročník veletrhu Heimtextil, největší a nejvýznamnější mezinárodní přehlídky textilního vybavení a doplňků do bytu, hotelu či kanceláře.Mottem veletrhu je pokračující trend trvale udržitelného rozvoje, podpořený recyklací a dalšími moderními technologiemi. V tomto duchu se nese i bohatý doprovodný program veletrhu, zejména přednášky, workshopy a setkání s odborníky, pořádané v rámci Dne udržitelného rozvoje Heimtextilu (16. 1.). Inspirativní budou jistě i přehlídka soutěžních prací mladých tvůrců na téma „Upcycling“ a největší letošní novinka veletrhu, expozice Green Village, vytvořená ve spolupráci s organizacemi udělujícími certifikáty a značky kvality v oblasti trvale udržitelného rozvoje.

Více informací o veletrhu a doprovodném programu získáte na www.heimtextil.messefrankfurt.com

logo MessengerPoslat Messengerem