Vodou ředitelné malířské barvy pro zdravé bydlení od společnosti JUB nabízí tradiční kvalitu vyžadovanou profesionály a současně pomáhají vytvářet příznivější klima vnitřního prostředí. Seznamte se s rodinou opakovaně omyvatelných, vysoce paropropustných a k lidskému zdraví i životnímu prostředí šetrných barev JUPOL Wellbeing.

Pro alergiky

JUPOL Bio silicate je vyroben na bázi draselného vodního skla a oproti běžným barvám se vyznačuje absencí biocidů, které mohou u osob citlivých na konzervační látky vyvolávat alergické reakce. Vysoká hodnota pH zajišťuje přirozenou ochranu proti plísním.

JUPOL Bio silicate (zdroj: JUB)

Proti formaldehydu

JUPOL Clima control aktivně pohlcuje formaldehyd. Je ideální do novostaveb nebo nově zařizovaných interiérů, kde bývá nejčastěji zvýšená koncentrace formaldehydu, který je obsažen např. v nábytku, dřevěném obložení, umělých hmotách, bytových textiliích, řadě nátěrových hmot, lepidel apod. Barevný film obsahuje aminy, které na sebe z okolního prostředí vážou a rozkládají toxický formaldehyd – za měsíc přes 8 mg/m2, celkem 0,5 g/m2. Účinnost barvy byla testována dle normy ISO 16000-23 a potvrzena německou laboratoří Eco-INSTITUT. Vysoká hodnota pH zajišťuje přirozenou ochranu proti plísním.

JUPOL Clima control (zdroj: JUB)

Pro tepelnou pohodu

Tepelně izolační barva JUPOL Thermo obsahuje speciální tepelně izolační plnivo ve formě dutých polymerních mikrokuliček, které v celé ploše vytváří tepelnou bariéru, zajišťující pocit větší tepelné pohody než klasické malířské barvy. Tepelně izolační barva snižuje pravděpodobnost kondenzace vodních par na povrchu zdiva. V případě, že dojde ke kondenzaci vodních par, tak voda na povrchu zdiva uschne rychleji než na běžné barvě. Tím se snižuje riziko vzniku plísní.

JUPOL Thermo (zdroj: JUB)

Proti virům a bakteriím

JUPOL Antimicrob aktivně ničí široké spektrum mikroorganismů (viry, koronaviry, bakterie, plísně, řasy...) a brání jejich rozvoji. Účinkuje mechanismem dezintegrace (micelizace) buněčné stěny mikroorganismu. Během 24 hodin sníží koncentraci mikroorganismů na povrchu stěn až o 99,9 %.

JUPOL Antimicrob (zdroj: JUB)

www.jub.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem