Tapeta představuje balení suché směsi bavlny, hedvábí, celulózy, vláken bambusu a viskózy, po smíchaní s vodou tapetu lze použít na jakýkoliv pevný podklad: zeď, strop, sádrokarton, umakart, dřevotřískové nebo polypropylenové desky.

Tapeta představuje balení suché směsi bavlny, hedvábí, celulózy, vláken bambusu a viskózy, po smíchaní s vodou tapetu lze použít na jakýkoliv pevný podklad: zeď, strop, sádrokarton, umakart, dřevotřískové nebo polypropylenové desky.Tento typ úpravy stěn pochází z Japonska a říká se, že má 400 let starou historií. Jednoduše se nanáší a hodí se na použití jak v domácnostech, tak i v kancelářích, restauracích, kavárnách, hotelech, školách. Produkt neobsahuje žádná chemická ředidla, proto je vhodný pro alergiky.

Co se týká výroby tekutých tapet, největšími výrobci dnes jsou Polsko (PoLDecor), Japonsko (Fujiwara) a Rusko (SilkPlaster). Společnost PolDecor již 20 let dodává tapety do většiny evropských zemí.

Tapeta představuje balení suché směsi bavlny, hedvábí, celulózy, vláken bambusu a viskózy, po smíchaní s vodou tapetu lze použít na jakýkoliv pevný podklad: zeď, strop, sádrokarton, umakart, dřevotřískové nebo polypropylenové desky.Katalog tekutých tapet od PoLDecor obsahuje přes 240 vzorů barev a struktur. Vybere si opravdu každý. Kromě estetických vlastností tekuté tapety mají několik zřejmých výhod:

Zvuková izolace. Vrstva tekutých tapet pohlcuje zvukové vlny, v následku mizí ozvěna. Čím silnější vrstva tapet (víc bavlny), tím lepší zvuková izolace, záleží na typu tapety. V této souvislosti existují dobré zkušenosti použití tapet v hudebních školách a kostelích.

Tapeta představuje balení suché směsi bavlny, hedvábí, celulózy, vláken bambusu a viskózy, po smíchaní s vodou tapetu lze použít na jakýkoliv pevný podklad: zeď, strop, sádrokarton, umakart, dřevotřískové nebo polypropylenové desky.Tekuté tapety šetří teplo. Bavlněná vrstva tekutých tapet udržuje teplo a tím Vám ušetří náklady na vytápění. Zeď bude příjemná a teplá na dotek.

Pohlcují zvýšenou vlhkost a tím pomohou zajistit v místnosti vyvážené klima.

Dlouhá životnost – 20 let a více. Tapety nevyblednou na slunci, díky antistatickým vlastnostem zůstávají zdi dlouho čisté.

Tapeta představuje balení suché směsi bavlny, hedvábí, celulózy, vláken bambusu a viskózy, po smíchaní s vodou tapetu lze použít na jakýkoliv pevný podklad: zeď, strop, sádrokarton, umakart, dřevotřískové nebo polypropylenové desky.Tekuté tapety vyrovnávají zdi. Materiál můžete použít i na staré povrchy s trhlinami (do 3mm). Nanáší se na jakékoliv geometricky složité povrchy (oblouky, výklenky, špalety, stropy)

Povrch tapet je bezešvý, bez viditelných spojů. 

Tapeta představuje balení suché směsi bavlny, hedvábí, celulózy, vláken bambusu a viskózy, po smíchaní s vodou tapetu lze použít na jakýkoliv pevný podklad: zeď, strop, sádrokarton, umakart, dřevotřískové nebo polypropylenové desky.Snadné zpracování a úprava. Aplikaci  zvládne i amatér. Před použitím není potřeba zeď škrabat. Rekonstrukce probíhá bez špíny a prachu. V případě mechanického poškození, se dají tapety rychle a jednoduše opravit. Stačí postříkat vodou, počkat až materiál bude měkký a opravit hladítkem.

I jedna zeď tekutých tapet výrazně zútulní prostor. Tekuté tapety – Váš výjimečný interiér.

Kontakt
www.tekute-tapety.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem