Dalším krokem v podpoře trendu domácích parties je otevření Partyhausu – unikátního kontejneru proměněného v pohodlný obývák, kde na ploše 33m2 najdete vše potřebné k dokonalé domácí party - plný bar, lednici naplněnou vždy čerstvými dobrotami k zakousnutí, skvělé stereo, playlisty nabité tou nejlepší party muzikou, populární stolní hry, nechybí samozřejmě ani WC a koupelna.

Partyhaus, jehož koncept vychází z potřeb zjištěných ve spotřebitelských průzkumech, se otevírá dnem otevřených dveří 9.října 2014 a pronajmout si ho může opravdu každý na webu www.partyhaus.cz.

Myšlenka na realizaci Partyhausu přišla s výsledky spotřebitelských průzkumů realizovaných společností Rémy Cointreau ve spolupráci s agenturou g82, které potvrdily masivní nástup trendu domácích party. Z průzkumu také vzešel častý problém spotřebitelů, a sice, že mnohdy nemají kde party organizovat nebo ji zkrátka nechtějí kvůli úklidu organizovat doma. Metaxa proto přichází s unikátní nabídkou pronájmu jedinečného stylově zařízeného Partyhausu, který splní ta nejpřísnější kritéria všech organizátorů i návštěvníků domácích party.

Partyhaus, jehož koncept vychází z potřeb zjištěných ve spotřebitelských průzkumech, se otevírá dnem otevřených dveří 9.října 2014 a pronajmout si ho může opravdu každý.

„Snažíme se s tímto projektem vyjít vstříc těm, kteří nemají kde organizovat své domácí party nebo těm, kteří chtějí zažít něco nového. Jde opravdu o unikátní možnost setkat se s přáteli na jedinečném místě, které evokuje příjemný obývák bez toho, aniž by museli něco sami organizovat. Stačí jen pár kliků v našem e-shopu a my vše připravíme za ně“, říká k projektu brand manažerka Mária Hrablíková.

V Partyhausu se nemusíte bát zabouchnout dveře a utéct okolnímu světu, protože místnost je plně klimatizována – v létě vám uvnitř nebude vedro a v zimě zima. Nechybí tu plný bar, kuchyň s lednicí s alko a nealko drinky a cateringem pro 10 osob, šatna, koupelna a WC.

text a foto: www.partyhaus.cz, www.mujdum.cz

logo MessengerPoslat Messengerem