Potřebujete originálním způsobem podtrhnout svůj osobitý styl ve vašem domově? Chcete mít moderní a útulné prostředí, kam se budete rádi vracet? Mezi nejdůležitější místnosti ve vašem domově jistě patří kuchyně. Zde se rodina setkává, vaří se zde ta nejlepší jídla, řeší se starosti i radosti. Kuchyň je srdcem celé domácnosti, království ženy a útočiště muže a dětí. Proč si tedy nedopřát dokonalý doplněk v podobě tapety do kuchyně? V naší nabídce naleznete několik stovek tapet, které jsou vhodné do kuchyně.

Protože jsou stěny v kuchyni relativně těžké na údržbu a díky vaření mohou být každodenně znečištěny, musí být i tapety speciálně technicky řešeny. Proto klademe důraz na nejmodernější techniku tisku a zpracování tapet.

Tapety do kuchyně nabízíme v několika provedení. Jednou z nich je laminovaný povrch. Tato technika zpracování dělá z tapet vysoce odolnou dekoraci, která vydrží i nápor páry a vody. Laminovaný povrch je spolu se samolepící technikou ideální pro osoby bez zkušeností s tapetováním. Protože jsou samolepící tapety velmi snadné na aplikaci. Samolepící tapety jsou mimo jiné omyvatelné a odolné vůči oděru.

A jaké tapety jsou do kuchyně vhodné? Záleží jen na vašem vkusu. Můžete vyzkoušet klasické tapety, které jsou oblíbené již dlouhá léta nebo vyzkoušet originální tapety, které si jen tak někdo do kuchyně nedá. Můžete zkusit jednodílné sety, vytapetovat jednu stěnu nebo celou kuchyň.

Zdroj: Dovido

Vyzkoušejte náš jednoduchý filtr na vyhledávání toho nejlepšího zboží pro vás. Můžete si zadat kritéria a hledat tapetu dle barevného rozlišení. Určitě ve své domácnosti preferujete kombinaci barev a některé se vám tam vyloženě nehodí, proto je pro vás tento filtr ideální.

Nechcete utratit za tapety moc peněz? I pro vás máme filtr, který vyhledá jen takovou cenovou relaci, kterou si sami navolíte. Nemůže se vám tedy stát, že byste utratili víc, než byste chtěli. Samozřejmostí je řazení produktů od nejnižší po nejvyšší cenu. Nabízíme vám také několik druhů tapet. Jedná se o omyvatelné tapety, vliesové, samolepící, ale i voděodolné nebo 3D.

Nemáte v kuchyni volnou stěnu a přesto byste chtěli aplikovat tapetu? Nelíbí se vám dlaždice, které v kuchyni máte, ale nechce se vám nic složitě odstraňovat a bourat? I pro vás máme dobrou zprávu. Nabízíme rozměry ideální místo dlaždic nad kuchyňskou linku. Tato tapeta je v naší nabídce jednou z nejoblíbenějších. Díky přesným rozměrům, zakryje přesně tu část, kterou potřebujete. Jak už jsme psali výše, technika zpracování je natolik kvalitní, že se nemusíte bát poškození ani při dlouhodobém užívání kuchyně. Navíc se povrch tapety snadno udržuje, stačí jen vlhký hadr a šetrný prostředek na odstranění mastnoty.

Zdroj: Dovido

A jaké jsou tedy nejoblíbenější motivy pro kuchyň? Na horní příčce se stále drží květy, imitace dřeva nebo kamene a v poslední době jsou to abstraktní obrazce a výhledy na krajinu. Některé tapety jsou tak nádherné, až nebudete věřit, že se nejedná o skutečnost. Syté barvy, ostrost a dokonalé napojení zajistí, že bude obraz tapety krásně celistvý a nepoznáte přechody.

Bojíte se tapetovat? Nemáte zkušenosti a pamatujete si z vašeho dětství jak bylo tapetování obtížné? Nemusíte se děsit. V dnešní době je tapetování velmi snadné. Lepidlo se nanáší snadno a nejobtížnější je změřit si, aby vše dokonale zapadlo, pak už je tapetování hračka. Nejdůležitější je tapetu hodně vyhladit. Ke každému nákupu si můžete stáhnout soubor, jak aplikovat tapetu. Jedná se o jednoduchý a srozumitelný návod na přípravu. Pokud se stále na tapetování necítíte, nabízíme vám alternativu v podobě samolepících tapet.

Nebojte se tapet a vyzdobte si kuchyň dle vašich představ bez bourání a stresu. Nabídka je tak široká, že si určitě vyberete tu nejdokonalejší verzi. Mějte krásnou kuchyni ve které se bude nejenom dobře vařit, ale také sdílet rodinné štěstí v pozadí s krásnou novou tapetou.

Zdroj: Dovido

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem