Právě pro Vás jsme spustili nový web: STAVBADOMU.NET!

Tento měsíc jsme spustili zcela nové webové stránkySTAVBADOMU.NET věnované stavění, plánování a bydlení v rodinném domě.

Právě pro Vás jsme spustili nový web: STAVBADOMU.NET!Přemýšlíte o stavbě rodinného domu? Dům je závazek na celý život. Rádi bychom Vám obsahem našeho portálu pomohli při rozhodování, a zároveň Vám byli průvodci při hledání optimální cesty k vysněnému bydlení. Nebudete na to sami, přineseme maximum informací, které Vám pomohou na Vaší cestě k novému domovu.

Na portálu www.stavbadomu.net najde spoustu inspirace, chytrých rad a cenných odborných informací. Kromě toho tento internetový portál nabízí atraktivní realizované domy, videonávody, informace o produktech pro stavebnictví, provede vás výstavbou a pomůže při rozhodování o vhodném řešení. Těšit se samozřejmě můžete také na soutěže o hodnotné ceny.

Čtenář si velmi snadno a rychle najde informace pomocí přehledných šesti rubrik.

Sen o nádherném domě si můžete prožít v rubrice SNÍME, která se stane inspirací i předlohou pro vaše budoucí bydlení.

Díky sekci PLÁNUJEME se přesunete od snu k realitě. Dozvíte se, co vše je potřeba než začnete stavět, jaký materiál a postup zvolit, a dokonce ani právní problematika vás nezaskočí.

Rubrika STAVÍME je zaměřená na hrubou stavbu svépomocí. Pomůže tak každému, kdo se rozhodne pustit se do stavby nebo rekonstrukce vlastními silami.

Příspěvky v rubrice BYDLÍME vás seznámí se vším, co bydlení v domě i s životem mimo něj souvisí – dozvíte se tedy vše od zahrady po střechu.

Právě pro Vás jsme spustili nový web: STAVBADOMU.NET!V rubrice PORADNA můžete pokládat dotazy, které následně zodpoví renomovaní odborníci.

VIDEA obsahují ukázky pracovních postupů, chyb při stavbě, zajímavé výstavby domů a mnoho dalších praktických informací, které oceníte.

Registrovaní uživatelé jsou 1x do týdne uvědomováni o nových článcích na tomto portálu prostřednictvím newsletteru.

Zaregistrujte se na WWW.STAVBADOMU.NET a přidejte se na Facebook a zaručeně vám nic neunikne!

Budeme rádi za váš názor na podobu webu a uvítáme i tipy na zlepšení. Případné dotazy do rubriky Poradna zasílejte na dana.klominkova@bmczech.cz, vše předáme k zodpovězení kvalifikovaným odborníkům.

text: Dana Klomínková, foto: www.stavbadomu.net

logo MessengerPoslat Messengerem