Každý dražický bojler má svou vlastní jedinečnou ochranku. Ta, ač nepoužívá žádné klasické zbraně, dokáže výrobek bezpečně ochránit proti jeho největšímu nepříteli, který se jinak s chutí pouští do všeho, co shromažďuje vodu - proti agresivní rzi.

Jedinečnou ochrankou je smalt poslední generace Crystal Enamel.Touto jedinečnou ochrankou je smalt poslední generace Crystal Enamel - velmi tenká vrstva křemičitého materiálu podobného sklu, nanesená zevnitř na bojleru, a je to zároveň jedna z věcí, která svou kvalitou a špičkovými vlastnostmi výrazně odlišuje dražické bojlery od konkurence. Tento kvalitní bezniklový smalt, vypálený při konstantní teplotě 850 °C chrání nádobu před korozí mnoha způsoby:

• je hygienický a vzhledem k naprosto minimálnímu množství výluhů splňuje nejpřísnější normy pro pitnou vodu
• má hladký povrch bez pórů, takže voda, ač se snaží sebevíc, se přes něj nemá jak dostat
• je tvrdý a jeho odolnost proti poškrábání je obdivuhodná
• je přátelský k životnímu prostředí, což je v dnešní době - útočící na nás škodlivinami ze všech stran - velmi důležité
omezuje růst bakterií, oněch malinkých potvůrek, které se jinak dokáží prosadit téměř všude
• je trvanlivý – má vysokou odolnost proti teplotnímu šoku, takže mu nevadí časté a hlavně prudké změny teplot z teplé na studenou a naopak
• oheň u něj nemá šanci, protože je nehořlavý
• je extrémně odolný vůči chemikáliím

Jedinečnou ochrankou je smalt poslední generace Crystal Enamel.Šedesát pět procent českých domácností používá polotvrdou a tvrdou chlorovanou vodu nad 12° dH.

Ta dokáže v běžném nerezu nadělat pěknou paseku, to znamená, že nenápadně, ale stále do něj vyhlodává takzvanou důlkovou korozi. Bojler od DZ Dražice pokrytý špičkovým smaltem Crystal Enamel ovšem není běžný nerez, takže zde tato voda nemá šanci.

Smalt Crystal Enamel v sobě spojuje využití nejmodernějších technologií i léta zkušeností mnoha odborníků. Tato technologie stojí i za prodlouženou zárukou, protože díky kvalitám nově vyvinutého špičkového materiálu s maximální ochranou proti korozi poskytuje firma DZ Dražice na své výrobky 5 let záruky.

Když ochrana, tak pořádná a hlavně dlouhodobá.

Kontakt
www.dzd.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem