Stavba rodinného domu je vyčerpávající záležitost. Poptávání rozpočtů od různých dodavatelů stavby je určitě jednou z nejnamáhavějších fází dlouhého stavebního procesu. Přípravy stavby může velmi usnadnit novinka na trhu - akční slevový balíček ProDům. Čtyři špičkoví výrobci materiálů, nutných pro stavbu rodinného domu, v něm společně nabízí nejvýhodnější stavební řešení.

Nejvýhodnější nabídka pro dům na trhu!Pod kvalitní střechou Bramac vám celoroční komfort zajistí špičkové zdivo značky Ytong, bezpečí rodinného krbu bude střežit komínový systém od leadera na trhu značky Schiedel a noví sousedi budou okukovat fasádu od společnosti Weber. Koordinace celé poptávky se zhostí nejširší prodejní síť stavebních materiálů v ČR, stavebniny PRO-DOMA s kompletním sortimentem pro stavbu domu.

Obrovskou výhodou balíčku je zhotovení nabídky přímo od prověřených výrobců. Ti vám jednak garantují špičkovou kvalitu svých výrobků, jednak nejnižší cenu. Během procesu máte navíc možnost se zástupci výrobců konzultovat vše potřebné: ujasníte si, zda vybíráte správnou produktovou řadu, zda kalkulaci rozumíte, kde lze případně ušetřit nebo si například můžete nechat doporučit partnerské firmy, které s materiálem umí pracovat.  Obchodní zástupci všech zúčastněných firem vám nabídku na dům doslova vypiplají na míru. Ušetříte tedy spoustu času, protože nemusíte nabídky poptávat sami na mnoha místech.

Jak na to? Stačí se registrovat od 15.8. do 30.9. 2014 na stránkách www.pro-dum.eu. Od všech čtyř dodavatelů stavby získáte bezplatnou kalkulaci na stavební materiál. Výslednou cenovou nabídku doladíte s obchodním zástupcem stavebnin PRO-DOMA, které by v případě vašeho souhlasu s nabídkou měly na starosti kupní smlouvu a logistiku.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem