Podlahové zásuvky, které patří do moderního bydlení, řeší problém s nevzhlednými kabely a prodlužovacími šňůrami. Podlahové zásuvky mohou přivádět nejen elektřinu, ale i audio/video nebo PC/datové kabely, případně USB nebo HDMI kabely atd.. V místnosti je přitom nemusíte ani zpozorovat.

Pokud nechcete zakopávat o kabely, musíte elektroniku nebo spotřebiče umístit někde poblíž zásuvky. Podlahová zásuvka ale hravě zvládne dovést elektřinu tam, kde je jí zapotřebí. Třeba doprostřed pokoje.

Designové podlahové zásuvky, z nabídky společnost Stakohome Network s.r.o., jsou vhodné jak do bytů a rodinných domů, tak do zajímavých a luxusních objektů i komerčních prostor. Díky materiálům, ze kterých jsou podlahové krabice vyrobeny, je možné je instalovat i do blízkosti podlahového topení. Víko lze elegantně přiklopit i při zapojení kabelů.

Podlahová krabice pro dvě zásuvky, která se „ztratí“ v každém interiéru.

Podlahová zásuvka interiér STAKOHOME.

Podlahové zásuvky pro interiér

Uvnitř bytů, domů, kanceláří se zásuvky v podlaze využívají hlavně k přivedení elektrické energie do míst, kam by ji jinak musela vést prodlužovací šňůra. Podlahové krabice pro zásuvky mohou být v různých designech i provedeních, esteticky i funkčně umí vyhovět každému zákazníkovi. Vybavení, tzn.počet a druh zásuvek závisí čistě na jeho přání. Vedle elektřiny je možné pojmout i zásuvky typu TV-SAT, PC, HDMI, AUDIO nebo jiné zásuvky. Zákazníci umisťují podlahové zásuvky typicky například pod stůl, u sedací soupravy nebo k volně stojící světelné lampě či reproduktorům.

Podlahová zásuvka interiér STAKOHOME.

Do víka podl.zásuvky je možné vložit jakákoli podlahová krytina do tloušťky 15mm

Podlahová zásuvka interiér v žádném případě nezkazí. Víko zapuštěné podlahové krabice lze překrýt krytinou dle potřeby, snadno tak splyne s dřevěnou podlahou, dlažbou, linem či kobercem. Krabice v podlaze v sobě naopak ukryje zásuvky a samotné propojení.

Podlahová zásuvka interiér STAKOHOME.

Díky překrytí víky potřebnou krytinou se stane podlahová zásuvka v interiéru téměř neviditelná

Do zvláště namáhaných interiérů, lze umístit i odolné provedení podlahové krabice. Po jejím víku lze dokonce bez újmy přejíždět i velmi těžkými předměty.

Podlahové zásuvky pro exteriér

V exteriéru je vybavení podlahových zásuvek, podobně jako u interiérových variant, plně závislé na požadavcích zákazníka. I zde se můžeme setkat s požadavkem na datovou zásuvku, reproduktorovou nebo TV. Umístit zásuvku můžete například na terasu, kde slouží k připojení přenosného počítače, volně stojícího světla nebo grilu.

Nástavec se zásuvkou STAKOHOME.

Venkovní podlahovou zásuvku je možné dočasně opatřit nástavcem proti vniknutí vodě.

Exteriérová podlahová zásuvka může být skryta např.pod trávníkem, připravená na sekačku nebo jiné zahradní nářadí, případně pro dekorativní osvětlení. Zásuvky není problém umístit ani do vjezdů nebo garáží (tzn.že odolají i pojezdům osobními vozidly). Oproti interiérovým zásuvkám se venkovní podlahové zásuvky vyznačují odlišnou konstrukcí, s krytím IP67 (vodotěsné), které zabraňuje vnikání nečistot a vody do prostoru krabice.

Podlahová zásuvka exteriér IP67 STAKOHOME, zahrada.

Venkovní zásuvka s dostatečným krytím (IP67) proti vodě nebo prachu.

Instalace podlahových zásuvek je snadná a jejich údržba nenáročná.

Přijďte se podívat a nechte si všechny výhody předvést v praxi. Rádi Vám poradíme s výběrem toho nejlepšího řešení.

Podlahové zásuvky, zabudované přímo v podlaze, jsou k vidění v showroomu společnosti Stakohome Network s.r.o., na adrese Aloisovská 934/8, Praha 9 - Hloubětín.

Další informace na www.podlahove-zasuvky.cz, tel: 226 517 522, mobil: 776 780 378

Kontakt
Stakohome Network s.r.o.

www.podlahove-zasuvky.cz

logo MessengerPoslat Messengerem