Dávno uznávaná autorita v oboru projektování rodinných domů – společnost G SERVIS CZ – své služby před časem rozšířila o jednu další, která doplňuje komplexní řešení nového domova. K projektové dokumentaci rodinného domu a souvisejícím dokladům nově nabízí projekt celé zahrady, včetně garážových stání, altánu i plotu.

GS PASIV 6 je dům menší velikotní kategorie, který je dispozičně a architektonicky navržen v pasivním Multi-Komfortním standardu, je vhodný jako samostatně stojící v okolní jednopodlažní zástavbě a dobře zapadne na většinu pozemků. Dům má obdélníkový půdorys, dvě nadzemní podlaží, není ho však možné podsklepit pro zachování skvělých energetických hodnot. Fasáda je určená prosklenými plochami směrem na jižní stranu, vstup je orientován ze strany severní.Je pravda, že ideálních stavebních parcel ubývá. Ty nejvhodnější už dávno zastavěly předcházející generace stavebníků rodinných domů a od drastického přetváření rovných a úrodných polí v budoucí satelity velkých měst se v posledních letech také upouští. Ale i když se najde parcela z mnoha pohledů perfektní - v profilu rovná a půdorysně pravidelná - nemusí být stále ještě vyhráno. Tak jako má svoje pravidla dispoziční řešení samotného rodinného domu, musí se také jistými pravidly řídit i členění okolního pozemku. Pokud má fungovat jako zázemí dokonalého bydlení.

Koordinovaný postup je výhodný

Ve spolupráci se společností G SERVIS CZ získává stavebník absolutní představu o možnostech, které před ním na jeho parcele stojí. Koordinované situování domu i všech dalších uvažovaných prvku, vše umístěno v závislosti na jejich fungování a lokálních podmínkách místa, ušetří spoustu času, energie a hlavně peněz. Stavebník totiž všechny stavby na pozemku řeší v rámci jediného jednání s úřady pouze jednou.

Při návrhu řešení úpravy okolí domu obecně vždy nejvíce záleží na prioritách definovaných samotnými uživateli, na jejich zálibách, sklonech a způsobech trávení volného času. Klíčovou roli hraje situování samotného tělesa domu v závislosti na oslunění pozemku a na příjezdových komunikacích.Společnost G SERVIS CZ nabízí několik možností, jak si nechat koncept zahrady zpracovat. Stejnojmenný Koncept zahrady řeší její základní rozvržení s ohledem na požadované funkce, prvky a zeleň, které na zahradě zákazník potřebuje. V měřítku určuje jejich funkci a rozložení plánovaných objektu. Výrazným přínosem je případně promítnutí konceptu zahrady do projektu osazení domu na pozemek. Další možností je zpracování Modelu pozemku, který řeší nejenom koncept zahrady, ale dává svým 3D zpracováním jasně najevo, jak budou pozemek a zahrada v budoucnu vypadat.

Řešení pro každý pozemek

Astra Plus je dům střední velikostní kategorie vhodný pro rovinatý, popřípadě mírně svažitý pozemek. Pokoj v přízemí lze využít také jako pracovnu. Noční část domu je osazena do podkroví, garáž je s otevřeným krovem vhodná pro možné uložení věcí. Výhodou může být, že výstavbu domu lze rozdělit na dvě etapy. Dům je možné podsklepit a schodiště s podkrovím lze dostavět v druhé etapě později po zabydlení.Společnost G SERVIS CZ dokáže stavebníkům rodinných domů pomoci s řešením podoby nového domova komplexním způsobem. Tedy včetně projektu pojetí a řešení celého pozemku, na němž dům stojí.

Při návrhu řešení úpravy okolí domu obecně vždy nejvíce záleží na prioritách definovaných samotnými uživateli, na jejich zálibách, sklonech a způsobech trávení volného času. Klíčovou roli hraje situování samotného tělesa domu v závislosti na oslunění pozemku a na příjezdových komunikacích. Přestože se někdy může zdát, že tyto okolnosti příliš velkou variabilitu řešení nepřipustí, profesionálové dokážou investora za pomoci drobných zahradních staveb, zeleně a často i vodního živlu zpravidla velmi příjemně překvapit.

Chcete se dozvědět více informací? Navštivte www.vybersidum.cz.

Kontakt

G SERVIS CZ, s.r.o.
Zákaznická linka 568 845 000
E-mail gservis@gservis.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem