Moderní doba představuje mnoho vymožeností, které s tradičním splynutím s přírodou již nemají mnoho společného. Život je hektický a nejednomu z nás chybí čerpání nových sil z čerstvého ovzduší mocné přírody, kterou často přehlížíme a opomíjíme. Je na čase se zastavit a trochu zpomalit, načerpat nové a tolik důležité síly a připomenout si magii a krásu přírody. A co když je možnost přiblížit se přírodě ještě víc?

Jak bychom se mohli přírodě ještě více přiblížit? Co takhle začít od místa, kde trávíme každý den, alespoň jeho část. Kde žijeme, radujeme se, vychováváme, rosteme a stárneme. Je to domov, který by měl být zároveň místem, které milujeme a kde se cítíme nejlépe. Domov, který se skládá z lidí, emocí, okamžiků a věcí. Každý má svůj domov někde jinde, my se tedy zaměříme na domov v domě. Každý asi ví, že o dům je třeba se starat a pečovat stejně jako o domov. Oba budou chátrat, pokud je nebudeme pravidelně udržovat a starat se o ně. A stejně jako nám prospívá pobyt na čerstvém vzduchu, mohli bychom i náš dům posunout blíže k přírodě a proměnit ho v „dřevěný unikát“.

Nechat ušít oblek na míru svému domečku můžete i vy. Ceresit VISAGE se pyšní velkým množstvím omítek.

Síla dřeva

Každý strom je ukázkou pozitivní energie a života. Jeho krása okouzlila nejednoho z nás. Stromy zároveň již od pradávna představovali možnost ke stavbě obydlí a možnost ukrýt se před rozmary počasí. V dnešní době už jsou stavby odlišné, přestože dřevostavby jsou stále více populární, dřevo tak získává kromě funkčního hlediska i úkol estetický. Pokud se ale rozhodneme pro dřevěné obložení domu nebo jeho části, může nám to přinést mnoho starostí. Dřevo je celkem náročné na údržbu a představuje většinou výraznější finanční investici jak při pořizování, tak při pozdějším ošetřování. Přes veškerou péči často ztrácí svůj hezký vzhled, šedne a mění se i jeho struktura. To vše může být důvodem, proč se ve finále pro dřevěné obložení nerozhodneme. Snu o dřevěném domečku se ale vzdávat nemusíme. Ceresit VISAGE přináší systém omítek, které vytváří téměř dokonalou podobu dřeva.

Nechat ušít oblek na míru svému domečku můžete i vy. Ceresit VISAGE se pyšní velkým množstvím omítek.

Téměř k nerozeznání

Omítky s designem dřeva představují naději pro všechny, kteří se z nějakého důvodu nerozhodli pro pravé dřevěné obložení. Nejenže ušetříme přírodu ale i vyšší finanční výdaje, práci a náš čas. Navíc systém omítek Ceresit VISAGE je téměř k nerozeznání od pravého dřeva, výsledek je krásný, přirozený a svěží, vhodný i pro ty nejnáročnější majitele. Na výběr existuje hned 6 barevných variant. Vyberte si variantu, která nejvíce vystihuje vaši představu.

Podoba omítek Ceresit VISAGE je dána nejen téměř věrným odstínem barvy dřeva, ale také jeho strukturou. Dokonalá podoba je tvořena ze dvou částí, jedním je omítka s designem dřeva CT 720 VISAGE vytvářející díky speciální matrici autentickou kresbu dřeva. Ve struktuře najdeme různě skládané letokruhy jako u opravdového dřeva. Právě tento prvek vytváří neuvěřitelně věrnou podobu dřeva na dálku téměř k nerozeznání od originálu. Druhou částí je pak impregnační nátěr v barvě dřeva CT 721 VISAGE, který dokresluje konečnou barevnou podobu a dává tak „dřevu“ vyniknout.

Nechat ušít oblek na míru svému domečku můžete i vy. Ceresit VISAGE se pyšní velkým množstvím omítek.

Omítky Ceresit VISAGE jsou téměř bezúdržbové. Odolávají různým klimatickým vlivům, barvy nešednou, jejich odstín zůstává takový, jaký jste si jej vybrali na začátku. Povrch omítek se neodírá a ze struktury „dřeva“ se můžete těšit po dlouhá léta.

V módě je kombinovat

Každý módní stylista by vám řekl, že je v módě kombinovat barvy, styly, motivy, doplňky,… Nemusí se ale jednat jen o oblečení. Nechat ušít oblek na míru svému domečku můžete i vy. Ceresit VISAGE se pyšní velkým množstvím omítek. A nejedná se jen o dřevo. Kdo chce experimentovat nebo dodat „šmrnc“ své fasádě, může si vybrat z mnoha dalších možností, které nabízí Ceresit VISAGE. Pro kombinaci můžete zvolit například kámen, pohledový beton či speciální efekty. Možné je vše, co vás napadne. Kombinujte, vybírejte a nechte se unést nespočetným množstvím možností, díky kterým bude váš dům opravdu jedinečný.

Nechat ušít oblek na míru svému domečku můžete i vy. Ceresit VISAGE se pyšní velkým množstvím omítek.

Inspirujte se na www.ceresit-visage.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem