Stačí jeden designový doplněk k Vašemu domu a počasí už Vás ze zahrady nevyžene. Seznamte se s posuvným zastřešením terasy…

Všechna zastřešení vyrábí společnost ALUKOV na míru přesně podle vašich potřeb a požadavků.Zastřešení terasy v podobě pergoly nebo zimní zahrady je známé už mnoho let. V posledních letech ale přišlo řešení, které ideálně kombinuje dobré vlastnosti obou těchto variant tak, abyste si mohli svou terasu užívat naplno za každého počasí. Posuvné zastřešení terasy je totiž variabilní. V horkých dnech stačí části zastřešení odsunout snadno na stranu a nechat tam proudit vzduch, jakmile se ochladí, není nic snazšího, než zastřešení opět zcela uzavřít a využít skleníkového efektu, který proměňuje sluneční paprsky v teplo.

Všechna zastřešení vyrábí společnost ALUKOV na míru přesně podle vašich potřeb a požadavků.Lehkost posunu je zajištěna díky kvalitnímu pojezdovému systému, stabilní konstrukci a kolejnicím umístěným na stěně domu a na zemi. Nejkvalitnější zastřešení nejen na českém trhu nabízí dlouhodobě společnost ALUKOV. Vedle záruk daných certifikáty kvality přináší také jedinečnou předprodejní péči a poprodejní servis spolu s mnohaletou garancí. Volba technologického řešení zastřešení přitom nerozhoduje – ať už zvolíte výplň z polykarbonátu nebo bezpečnostního skla, získáte roční pojištění zdarma a nadstandardní záruční dobu.

Všechna zastřešení vyrábí společnost ALUKOV na míru přesně podle vašich potřeb a požadavků.Bezpečný aretační systém, který ALUKOV vyvinul, zamkne všechny pohyblivé segmenty k pevným částem zastřešení tak, aby se nikdo, pokud nechceme, nedostal dovnitř ani ven a brání také tomu, aby se zastřešení neotevřelo například vlivem silného větru.

Všechna zastřešení vyrábí společnost ALUKOV na míru přesně podle vašich potřeb a požadavků. Dolaďte nejen rozměry, ale také barevné provedení hliníkových profilů a polykarbonátových výplní tak, aby zastřešení perfektně zapadlo do vaší zahrady. Přesvědčte se v jednom ze showroomů společnosti – v hlavním výrobním závodě v Orli u Chrudimi, v Praze na Rohanském nábřeží, nebo v nově otevřeném showroomu v brněnské AZ Tower.

Kontakt
www.alukov.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem