Jak si představujete domácí pohodu? Co byste říkali možnosti posedět venku, i když tam není zrovna ideální počasí? Svět, kde nemusíte utíkat před deštěm, větrem ani náhlým ochlazením, najdete na Vaší terase – když ji kvalitně zastřešíte.

Tradiční česká společnost ALUKOV, která systém posuvného zastřešení teras vyvinula, vyrábí a vyváží do celého světa, nabízí několik modelů zastřešení terasy, přičemž všechny mají jedno společné – zařídí komfort na Vaší terase za každého počasí.Systém, který Vám poskytne pohodlí za každého počasí, kde najdete svou oázu klidu, se nazývá posuvné zastřešení terasy. Tradiční česká společnost ALUKOV, která systém posuvného zastřešení teras vyvinula, vyrábí a vyváží do celého světa, nabízí několik modelů zastřešení terasy, přičemž všechny mají jedno společné – zařídí komfort na Vaší terase za každého počasí.

Jednotlivé části zastřešení se velmi snadno posouvají po kolejnicích umístěných na jedné straně na zemi a na druhé na stěně domu. Díky tomu můžete zastřešení při horším počasí uzavřít a v parných dnech otevřít. Pohodlí zajistí polykarbonát a bezpečnostní sklo jako výplňový materiál a kvalitní hliníková konstrukce.

Tradiční česká společnost ALUKOV, která systém posuvného zastřešení teras vyvinula, vyrábí a vyváží do celého světa, nabízí několik modelů zastřešení terasy, přičemž všechny mají jedno společné – zařídí komfort na Vaší terase za každého počasí.Zastřešení zároveň slouží jako izolace stěny, ke které přiléhá. V jarních měsících je dokonce možné přes zastřešení vyhřívat vedlejší místnosti. V zimních měsících může na terase zůstat zahradní nábytek, a pokud vysvitne slunce, vzduch se pod zastřešením může ohřát i na pokojovou teplotu, přestože venku mrzne a leží sníh.

Tradiční česká společnost ALUKOV, která systém posuvného zastřešení teras vyvinula, vyrábí a vyváží do celého světa, nabízí několik modelů zastřešení terasy, přičemž všechny mají jedno společné – zařídí komfort na Vaší terase za každého počasí.To vše pochopitelně v moderním designu, který perfektně přilehne ke každému domu, i díky široké škále barevných provedení.

Velký úspěch sklidila expozice společnosti ALUKOV na výstavě FOR ARCH 2014 v pražských Letňanech. Vedle výstav, českých i zahraničních, kterých se ALUKOV účastní, si můžete kdykoliv zastřešení teras, bazénů a SPA prohlédnout na showromech společnosti v hlavním výrobním závodu v Orli u Chrudimi, v Praze na Rohanském nábřeží a nově také v brněnském AZ Tower.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem