Na výrobu vrstvených dřevěných podlah získala společnost Kährs patent v roce 1941 a později jako první na trhu představila unikátní spojovací systém mezi lamelami bez použití lepidla. Nabídka vícevrstvých dřevěných podlah se zámkovým spojem je opravdu široká, přesto Kährs neustále vyvíjí a přináší další novinky a možnosti v pokládce oblíbených dřevěných podlahovin.

Kährs BLOC Collection, dekor Dub Bloc Nature, prodává KPPŘada Kährs ID představuje koncept pro další generaci dřevěných podlah této značky. Reprezentantem nových možností v designu i pokládce je vysoce elegantní a kreativní Kährs BLOC Collection. Její základ tvoří tři modulární formáty ve třech dubových dekorech, ze kterých lze skládat variabilní vzory. Třívrstvé dřevěné dílce o tloušťce 15 mm s třímilimetrovou nášlapnou vrstvou z dubu jsou opatřeny spojem pero a drážka s vyjímatelným perem, umožňujícím realizovat nepřeberné množství vzorů - klasické, geometrické i netradiční. Přírodním olejem ošetřené dílce se celoplošně lepí k podkladu a jsou kompatibilní s podlahovým topným systémem. Řadu designů, například rybí kost nebo pletený a holandský vzor, si můžete sami zvolit a naplánovat ve virtuálním showroomu Kährs na consumer.kahrs.com.

TŘI DEKORY: Dub Bloc bílý, Dub Bloc šedý, Dub Bloc přírodní

TŘI FORMÁTY: 300 x 300 x 15 mm, 300 x 600 x 15 mm a 300 x 900 x 15 mm

Kährs BLOC Collection, dekor Dub Bloc White, prodává KPPModulární princip vychází ze vzájemné kombinovatelnosti jednotlivých formátů i dekorů. Skládat tradiční i velmi originální a individuální vzory umožňuje spojovací systém s vyjímatelným perem na dvou stranách každé lamely. Dílce jsou 1lamelové s přiznanou kresbou dřeviny dub včetně přírodou zakreslených nepravidelností a suků. Povrch mají kartáčovaný, chráněný přírodním olejem Kährs. Nápaditou strukturu dekorů v ploše pak jemně zvýrazňují i zkosené hrany jednotlivých modulů.

Kährs BLOC Collection, dekor Dub Bloc Nature, prodává KPPNa přírodní podlahu přírodní olej

Oleje významně zvýrazňují krásu dřeva, zviditelňují barvu i texturu. Přírodní olej Kährs, vyrobený výhradně z rostlinných látek, je oxidativně vytvrzen a upraven pro potřeby bydlení. Podlahová krytina se udržuje čistá vysáváním nebo vytíráním vlhkým = velmi dobře vyždímaným hadrem. Hned po pokládce je však důležité podlahy ošetřit přípravkem Kährs Satin Oil. V domácím užití výrobce doporučuje krytinu přeolejovat 1-2x do roka, v komerčním užití pak 3-4x. Podlaha bude dobře chráněna a zůstane svěží co do odstínu i kresby. K zachování kvality podlah značně přispívá také zdravé klima v místnosti, tj. teplota 18 - 22 °C a vlhkost vzduchu 40 - 60 %.

Pro více informací navštivte www.kpp.cz. 

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem