Dřevěná mozaika z kolmo řezaných špalíků, pozoruhodná novinka od společnosti SILVEKO, vnese do vašeho interiéru kus přírody, tepla a neotřelého designu. Používá se jako dekorativní obklad barů, recepčních pultů, společenských, konferenčních a zasedacích místností. Přírodní prvky v interiéru jsou vždy žádané a oblíbené. Vnášejí do prostoru energii, harmonii, vytvářejí exkluzivní a útulné prostředí, ve kterém můžete nejen pracovat, ale i příjemně relaxovat.

Dekorativní obklad stěny v podobě plastického obrazu, provedení jasan.Obkladové špalíky jsou masivní, ručně opracované, kolmo řezané bloky čtvercového nebo obdélníkového tvaru s různou výškou nejčastěji od 10 do 40 mm, které se lepí na pevnou podkladovou desku. Náhodným poskládáním jednotlivých špalíků vzniká jedinečná a originální plastická mozaika, jejíž rozměr vychází z přání a požadavků zákazníka. Standardizovaný rozměr jednoho segmentu je 452 x 452 mm. Jednotlivé prvky se montují pomocí hmoždinek a vrutů přímo na stěnu nebo na podkladový rošt. 

K výrobě se používá kvalitní, vysušené truhlářské řezivo, které zajišťuje tvarovou stálost pohledové kazety. Každý špalík je opracován diamantovými nástroji, díky nimž vynikne prokreslení letokruhů a unikátní kolmý řez. Struktura a barevný tón vychází z použité dřeviny, která nechává vyniknout přirozenému vzhledu dřeva bez povrchové úpravy. Na přání klienta je možné dekoraci naolejovat.

Dřevěná mozaika využitá v obývacím pokoji, provedení jasan.Nejen obytné místnosti, ale i vstupní haly a ostatní reprezentační prostory jsou důležitou součástí interiérů. Dřevěné dekorační obklady jim dodávají přívětivost, hřejivou eleganci a styl. Špalíková mozaika má výborné akustické a tepelněizolační vlastnosti. Díky tomu našla opodstatněné využití v prostorách s velkými nároky na difuzitu zvukového pole, jako jsou zvuková studia a režie nebo poslechové místnosti.

Dřevěný obklad je ideálním prvkem pro vaše tvůrčí představy. Jednotlivé dekorativní špalíky lze skládat do libovolných obrazců a vytvářet z nich tak originální díla z přírodního materiálu.

Detail špalíkové mozaikyVždy jde o zakázkovou výrobu na přání klienta, který si vybírá konkrétní dřevinu, rozměr i výšku jednotlivých špalíků a způsob instalace.

Díky variabilnímu použití vytvoříte originální a elegantní konečný efekt obkládané plochy a zároveň docílíte atraktivního, svěžího a útulného vzhledu. Dřevěná mozaika není pouhým obkladem, ale designovým skvostem každého interiéru.

Kontakt

www.silveko.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem