Mastkové akumulační krby NunnaUuni vás okouzlí nejen nádhernou kresbou přírodního kamene, ale zejména svou úžasnou schopností akumulovat a následně dlouhou dobu uvolňovat příjemné, hebké, sálavé teplo. Po dvou hodinách topení tak získáte teplo až na dalších 48 hodin. Nenapodobitelné, příjemné, sálavé teplo, které si zamilujete.

V nabídce najdete krby přímé, rohové, krby s pečicí troubou, sporáky, ale i moderní injektorové krby s fantastickým designem. Naše krby splňují ty nejpřísnější emisní předpisy a jsou vhodné i pro alergiky.

Srdcem krbů je kámen – finský mastek Mammutti, který vydrží i ty nejvyšší teploty. Proto jej používáme i v samotném ohništi, kde se teplota pohybuje okolo 1 200 °C. Žádný šamot ani jiné umělé materiály, jen ten nejkvalitnější finský mastek Mammutti. Nádherný kámen, který má duši. Kámen, jehož místo je v srdci vašeho domova.

Perfektní dílenské zpracování, výjimečné vlastnosti a zkušenosti několika generací finských krbařů, to jsou společní jmenovatelé finských akumulačních krbů NunnaUuni, které do České republiky dováží společnost R&B Tsekki. Společnost, která má své kořeny ve Finsku.

Kontakt

www.nunnauuni.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem