Jsou ideální tam, kde není možné použít dveře zasouvací do stavebního pouzdra. K jejich výhodám patří i bezproblémová manipulace a kompatibilita s různými druhy dveří.

„Dokážou ušetřit v interiéru místo i přesto, že je potřeba počítat s volným prostorem na stěně vedle dveří, kam se bude dveřní křídlo posouvat. Jejich prostorová náročnost je na rozdíl od dveří otočných pouhých 0,1 m2,“ říká Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti JAP FUTURE, českého výrobce designových dveřních systémů.

Řada TRIX je zastoupena čtyřmi modely s různou úrovní vybavení a maximální nosností – TRIX ZERO, TRIX TRENDY, TRIX HEAVY a TRIX BASIC. Při výběru typu posuvu je vždy třeba řídit se hmotností dveřního křídla. Vodicí kolejnice se kotví do stěny nad dveřní otvor nebo do stropu, přičemž modely TRIX TRENDY a TRIX BASIC lze dokonce umístit i nad stávající zárubeň s původní obložkou, aniž by se musela vybourávat. Všechny modely lze objednat v jednokřídlé i dvoukřídlé variantě, případně je možné kombinovat posuvné dveřní křídlo s fixním dílcem.

Posuvný systém TRIX TRENDY kotvený do stěny, dvoukřídlá varianta

Více na www.japcz.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem