S prachem se můžeme setkat doslova na každém kroku. Prach patří mezi jeden z nejčastějších alergenů a dokáže způsobit i závažnější zdravotní problémy. Z těchto důvodů se jej snažíme alespoň doma eliminovat na minimum.

Zatočte s prachemPrach je všudypřítomný. „Domácí“ prach tvoříme my sami. Jsou to šupinky kůže, prach z venkovního prostředí, nebo vzniklý otěrem povrchů, kousíčky textílií atd. Je tvořen malými pevnými částicemi o průměru méně než 500 mikrometrů, které jsou rozptýlené v ovzduší nebo usazené na plochách a stěnách. Největší problém způsobují částice o velikosti 0,1 – 2 mikrometry, které jsou tak malé, že dokážou proniknout hluboko do plic, lymfatických uzlin nebo do ran a způsobit tak zdravotní komplikace. Odborné zdroje uvádějí, že s růstem výskytu prachu, roste i výskyt mikroorganismů, které mohou přispívat ke zdravotním problémům. Prach je živnou půdou i pro roztoče, kteří patří mezi nejrozšířenější alergeny.

Zatočte s prachemProto je důležité udržovat doma čisto a bezprašno. Metod, jak se zbavit prachu, je mnoho. Moderním způsobem, který si získává v posledních letech čím dál tím větší oblibu, je aplikace formou aerosolů. Aerosoly tvoří miniaturní kapičky ošetřující látky, která je přenášena na povrch. Jedním z nich je i Alex proti prachu. Dokonale čistí všechny typy povrchů jako je lakovaný dřevěný nábytek, lamináty, kůži, ale i žulu, nerezové povrchy a sklo. Díky speciálnímu složení s antistatickými složkami zabraňuje rychlému a opětovnému usazování prachu na ošetřeném povrchu a zajišťuje dlouhotrvající čistotu. Navíc eliminuje otisky. To znamená, že se skvěle hodí i pro ošetření ploch jako je právě nerez nebo například nyní tak moderní černé sklo.

ALEX na všechny povrchy proti prachu (400 ml)ALEX renovátor nábytku proti prachu (400 ml)Některé aerosoly nejen čistí, ale také o plochy pečují. Alex Renovátor nábytku antistatický s přírodním výtažkem ze dřeva pečuje o nábytek a díky antistatickým složkám v receptuře zabraňuje opětovnému usazování prachu a prodlužuje dobu, po kterou zůstává nábytek čistý.

Špičkovou novinkouje Alex Renovátor nábytku extra péče. Tento unikátní aerosol čistí, chránní a pečuje o nábytek. Obnovuje jeho barvu a nábytek pak vypadá jako nový. Ošetřené plochy jsou přirozeně lesklé.

Aerosoly Alex jsou moderním, rychlým způsobem, jak účinně zatočit s prachem.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem