Máte babičku na druhém konci města nebo dokonce ve vzdálenější obci? Chcete jí být nablízku, ale nemůžete na návštěvu každý den. Řešení je přitom zcela nasnadě, protože moderní elektronika zajistí všem členům domácnosti klidný spánek a můžete se na ni opravdu spolehnout. V dnešní době čekají na seniory určité nástrahy, ke slovu mohou přijít nezvané návštěvy. Díky kukátku, se kterým majitel bytu vidí, kdo je na druhé straně, zůstane takový host za dveřmi. Podobný princip jistě potěší i rodiče dětí, které jsou často doma o samotě.

Jednoduchá instalace je dobrá zpráva

Co všechno potřebujete k tomu, abyste si podobný doplněk instalovali doma? Rozhodně ne pokročilé znalosti IT, digitální kukátko zprovozníte už za pár minut, vše jednoduše a podle návodu. Vyberete si základní model nebo dáte šanci některému z lídrů trhu a premiantovi ve světě inovací? Záleží na vás, protože nabídka je dnes velmi pestrá. Ovládání je zcela triviální a zvládne jej naprosto každý včetně seniorů a malých dětí. Kvalitní snímek nebo krátké video příchozích, kteří nemají příliš dobré úmysly, pak může pomoci i při vyšetřování zločinu.

Mobilní aplikace nabídne vynikající přehled

Chcete vědět o všem, co se děje? Samozřejmě, propojení kukátek s mobilní aplikací je samozřejmostí a nabídne maximální možný přehled o vašich blízkých. Nejste právě doma? Je půlnoc a všichni už spí? Detektor pohybu neodpočívá nikdy, neustále bude ve střehu. Díky nočnímu přísvitu se vždy dozvíte, kdo vám v poněkud nestandardním čase chodil kolem domovních dveří. Jde tedy o spolehlivého partnera pro každý den, jehož výdrž baterie hovoří za vše. V provozu vydrží i několik týdnů, to vše bez nutnosti elektrické přípojky. Můžete tedy v klidu odjet na dovolenou nebo nechat návštěvu svých blízkých až na víkend. Prohlédněte si nejnovější modely na trhu na cel-tec.cz!

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem