Od fortelného kominíka nelze očekávat míry anorektické modelky, a tak při budování střechy je třeba pamatovat na osazení dostatečně velkého vikýře, kterým se kominík, pokrývač nebo třeba opravář televizní antény na střechu protáhne.

Takovým je např. nový kominický výlez HPI pro profilované střešní krytiny, který svou velikostí 550 x 720 mm splňuje normu ČSN 73 4201 pro komíny a kouřovody. Výlez z hliníkového plechu s povrchovou úpravou z polyesteru  je navíc vylisován z jednoho kusu materiálu, takže je odolný proti zatečení vody do konstrukce. Novinka v sortimentu společnosti HPI-CZ, jednoho z největších dodavatelů montážního příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletního sortimentu pro zateplování budov, byla aktuálně zařazena do projektu „TEST THE BEST“.

Kominický výlezV jeho rámci společnost HPI-CZ na svých stránkách www.testthebest.cz nabízí stavební materiály individuálním stavebníkům či řemeslníkům po určitou dobu vždy za zvýhodněné akční ceny, aby si mohli vyzkoušet kvalitní a funkční produkty, a to za ceny jak pro velkoodběratele. Zmíněný kominický výlez HPI bude dostupný za zvýhodněnou cenu až do konce září.

Jakýkoli prostup ve střeše je potenciálním problémem a místem pro zatékání vody, proto je třeba při výběru střešního příslušenství dvojnásobné opatrnosti. Nový kominický výlez HPI z hliníkového plechu s polyesterem byl vyroben z lisovaného monobloku bez jakýchkoli nýtů či svárů, takže je vysoce odolný proti průtokům vody. Těsnicí límec po obvodu výlezu je navíc vyroben z polyetylenu, jehož životnost je oproti jiným materiálům vyšší díky nulové nasákavosti a především díky odolnosti proti UV záření.

Kominický výlez HPI byl nadesignován tak, aby svou velikostí 550 x 720 mm bohatě splnil požadavky normy ČSN 73 4201 pro komíny a kouřovody. Norma umožňuje při rozměrech výlezu na střechu 550 x 550 mm a jeho vzdálenosti do 600 mm od komína nezřizovat už tzv. komínové lávky. Kominický výlez je k dispozici v hnědém nebo červeném provedení, takže harmonicky zapadne do střešní plochy. Tato novinka v sortimentu společnosti HPI-CZ bude nabízena v rámci projektu „TEST THE BEST“ za zvýhodněnou cenu.

Test the bestProjektem „TEST THE BEST“ se společnost HPI-CZ rozhodla bojovat ve svém oboru stavebních materiálů proti „párkům bez masa“ a „kečupům bez rajčat“. „Neustálý tlak na cenu s sebou přináší nekvalitní a nefunkční produkty. Nemůžeme se proto divit, že párky chutnají jako mouka a kečup je neidentifikovatelná červená voda s chemickou příchutí. Samozřejmě, že existují i funkční varianty, avšak je logické, že je není možné získat za cenu nejlevnějších produktů,“ vysvětluje motivy, které stály na počátku projektu „TEST THE BEST“ Martin Chmelík, obchodní manažer společnosti HPI-CZ.

HPIA protože nejlepším přesvědčovacím nástrojem zůstává osobní zkušenost, spustila společnost HPI-CZ ve spolupráci s dalšími významnými dodavateli kvalitních stavebních výrobků projekt „TEST THE BEST“. Jeho cílem je nabídnout všem možnost osobně si vyzkoušet kvalitní a funkční výrobky a na vlastní oči a ruce se přesvědčit o jejich přednostech. V různých časových intervalech budou na stránkách www.testthebest.cz zveřejňovány vybrané produkty z oblasti šikmých a plochých střech, zateplovacích systémů a solárního příslušenství za speciální akční ceny.  „Věříme, že pozitivní osobní zkušenost s profesionálními produkty bude tím nejlepším argumentem v boji proti nekvalitním, nefunkčním a vykradeným výrobkům, se kterými se stále častěji lze setkat na trhu se stavebními materiály,“ dodává Martin Chmelík ze společnosti HPI-CZ.

Kontakt
www.testthebest.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem