Praktická dispozice, velká nabídka úložných prostor a maximální variabilita vnitřního uspořádání činí z domu Ideal City od společnosti Canaba jeden z nejžádanějších domů současnosti. Je to ideální tip na moderní, úsporné a výhodné bydlení i pro opravdu velkou rodinu.

Rodinný dům Ideal City nabízí komfortní bydlení za rozumnou cenu pro čtyři vícečlennou rodinu. Má nadčasový vzhled v klasických tvarech s moderními prvky a bez problémů zapadne v podstatě do jakékoliv stávající zástavby. Zcela jistě bude důstojně reprezentovat svého majitele i za několik desetiletí. Díky tomu, že dodavatel umožňuje zájemcům individuální úpravy, je možné pomocí snadno proveditelných změn, například jiného obkladu fasády, doplněním balkonů či zádveří, získat elegantní a útulně působící dům s osobitou tváří.

To hlavní překvapení se ale skrývá uvnitř. Dům Ideal City zvenku vypadá menší, než jaký komfort a prostor poskytuje uvnitř. Neuvěříte, kolik místa vám nabídne. Je to zejména díky použitému konstrukčnímu systému a také díky chytře navržené dispozici stavby. Dům Ideal City má čtvercový půdorys. Hodí se tak na téměř jakýkoliv pozemek a nezabere zbytečně moc místa. Čtvercový půdorys také umožňuje bez potíží stavbu orientovat ke světovým stranám, jak je potřeba.

Obývací část volně navazuje na prostornou jídelnu a kuchyni, a nabízí tak dostatek místa pro společné trávení času i docela velké rodiny

Prostorný a světlý

Při vstupu do domu vás přivítá příjemná, světlá a prostorná hala se schodištěm, do které se pohodlně vejde i celá rodina, včetně kočárku. Z haly je přístup na toaletu, což je velice praktické. Nachází se zde i hobby místnost, kterou lze využít jako pracovnu nebo hostinský pokoj. Pod schodištěm je navíc ještě uzavřený úložný prostor na kočárky, sportovní náčiní nebo úklidové prostředky. Hlavní obývací prostor je spojen s kuchyní do tvaru L.

Celé přízemí je díky této dispozici vzdušné a čtvery francouzské dveře místnosti bohatě prosvětlují a poskytují příjemný kontakt s okolím domu. Z kuchyně je tak pohodlně přístupné venkovní posezení. Do prostorné jídelny se díky propojení s obývacím pokojem vejde i opravdu velký jídelní stůl. Francouzské dveře jsou velké přesně tak, aby plnily svou funkci, a přitom příliš nepřitahovaly pohledy sousedů a daly se také jednoduše zastínit.

Praktická kuchyň do L nabízí dostatek úložných prostor i dobře přístupné pracovní plochy a umožňuje tak společné vaření i více členům rodiny najednou

Soukromí v patře

Schodiště z haly do patra je funkční a nezabírá příliš místa. V patře je z galerie přístup do pěti místností, které se dají využít různým způsobem jako ložnice, dětské pokoje nebo pracovna, to vše v závislosti na velikosti rodiny a jejích potřebách.

Rozměry samotných pokojů nás opravdu ohromily, a to nejen plochou, ale i výškou. Díky mírně šikmému stropu působí zajímavě členitě a zároveň útulně, přitom nabízí dostatečnou podchozí výšku.

Prostorná a vzdušná koupelna nabízí mnoho možností, jak a čím ji vybavit a využívat. Udržet pořádek a přehled v oblečení i dalších věcech bude pro obyvatele domu hračkou díky samostatně umístěné šatně. Celé horní podlaží tvoří přirozeně oddělenou soukromou část pro rodinu. Shrnuto a podtrženo, Ideal City splňuje poměr ceny a užitné hodnoty na jedničku.

V patře je z galerie přístup do pěti místností, které se dají využít různým způsobem jako ložnice, dětské pokoje nebo pracovna, to vše v závislosti na velikosti rodiny a jejích potřebách

IDEAL CITY
Počet místností: 5 + 1
Zastavěná plocha: 80 m2
Podlahová plocha: 127 m2
Doba výstavby: 3–4 měsíce
Cena na klíč: od 3 999 000 Kč (včetně DPH)
Kontakt: www.canaba.cz

Text: Markéta Klocová
Foto: CANABA

logo MessengerPoslat Messengerem