Příznivá cena, dostatek prostoru, chytré vytápění, moderní design, vysoký komfort ve standardním provedení. To je jen pár důvodů, proč se nový dům KUBIS 631 stal v krátké době tak oblíbeným. Od srpna 2013 stojí jeho vzorová verze v Hněvotíně u Olomouce. Firma RD Rýmařov ho postavila za pouhých 11 dní. Přijeďte se na něj podívat!

Komfortní rodinný dům na klíč, a to za necelé dva miliony korun i se základovou deskou, který je za pouhý měsíc připraven k nastěhování – taková je nabídka, se kterou přišla na trh firma RD Rýmařov. Právě cena, doba výstavby a vysoký standard přilákaly pozornost mladých rodin, které touží po vlastním bydlení.

Jak se vám líbí vzorový dům KUBIS?Dispozice 4 + kk s možností úpravy na 5 + kk vyhovují i čtyřčlenné rodině. KUBIS 631 totiž nabízí užitnou plochu přes 102 m2. Horní podlaží je díky sedlové střeše se sklonem 25° plnohodnotné a poskytuje dostatek prostoru. Strop kopírující tvar střechy umožňuje využít celou výšku prostoru v podkroví.

Chytré vytápění a větrání, které šetří

Současné ceny energií si žádají ekonomický provoz domácnosti. Ten je u domu KUBIS 631 řešen inteligentním systémem vytápění a větrání Siemens Synco Living, a to jako součást standardního provedení. Umožňuje regulaci vytápění v každé místnosti zvlášť, díky tomu majitelé ušetří až 30 % energie za vytápění. Zároveň se obyvatelé domu nemusí bát jeho ovládání, je velmi snadné a intuitivní. V kombinaci s elektrickými přímotopnými panely tvoří silnou dvojici, která vám zajistí vysoký komfort.

Jak se vám líbí vzorový dům KUBIS?Stěhujte se už za měsíc

Největší výhodou dřevostavby je rychlost výstavby. Můžete se stěhovat už za pouhý měsíc! Společnost RD Rýmařov má přes 40 let zkušeností se stavbou dřevěných domů, vždy se snaží vyhovět požadavkům svého zákazníka a najít optimální řešení odpovídající jeho individuálním potřebám. Můžete se spolehnout, že opravdu dostanete to, co máte ve smlouvě – tedy rodinný dům na klíč připravený k nastěhování. Žádné neočekávané vícepráce, žádné investice navíc. RD Rýmařov spolupracuje jen s osvědčenými partnery, kteří nabízejí prvotřídní produkty, jako je například středisko Kasard, výrobce vysoce kvalitních interiérových dveří a zárubní. I ty jsou součástí domu ve standardním provedení.

Prohlížení katalogů s rodinnými domy má svoje výhody, nic ale nemůže konkurovat tomu, když dům vidíte naživo. Poznáte skutečné dispozice domu a reálný zážitek vám výrazně pomůže v rozhodování, zda si KUBIS 631 skutečně pořídit. Díky vzorovému domu budete mít jasno.

Kontakty

RD Rýmařov, s. r. o.
8. května 1191/45, Rýmařov
tel.: 554 252 111 | fax: 554 252 333
info@rdrymarov.cz | www.rdrymarov.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem