Blankytně nekonečné nebe, osvěžující energii slunce, temnou hloubku oceánu i pevnou půdu pod nohama – to vše namíchala příroda do sedmdesáti odstínů nové kolekce vnitřního stínění střešních oken VELUX. Kolekce je jednoduchá a trendy, vhodná do tradičních i moderních interiérů, klidových i pulzujících zón.

Harmonie barev inspirovaných přírodou

Nové odstíny jsou vizí renomovaného skandinávského institutu Pej Gruppen, který udává designové trendy, v kolekci však najdete i vyvážené a nadčasové barvy. Sedmdesát nových odstínů rolet VELUX je navrženo tak, aby spolu barvy různých zastiňovacích a zatemňujících doplňků krásně ladily, což otevírá nové možnosti pro jejich kombinování v jediném interiéru. Jemné i sytější odstíny inspirované přírodou přímo vybízejí k harmonickým spojením, ať už zvolíte monochromatické ladění tón v tónu nebo kombinace příbuzných barev, které spolu sousedí v barevném spektru.

Nová kolekce vnitřních rolet a žaluzií VELUX

V nové kolekci nechybí ani tkaniny s jemným vzorem a svou speciální Kolekci pro dobrou noc s veselými a inspirujícími motivy dostávají také děti. Pokud by snad ani to nestačilo, je navíc možný individuální výběr z 1800 barev RAL vzorníku v kolekci Colour by You. Roleta v originální barvě se dokonale přizpůsobí osobnímu vkusu nebo barvě koberce či sedačky a dodá každému interiéru jedinečný výraz.

Štíhlý design pro více světla

Rozšířila se také nabídka bočních vodicích lišt. Pro všechny vnitřní rolety a žaluzie VELUX jsou nově k dispozici lišty jak ve stříbrné, tak v bílé barvě. Tradiční verze z matného hliníku dokonale ladí s dřevěným rámem oken. Nové bílé lišty jsou ve stejném odstínu jako bílá bezúdržbová okna, s nimiž tvoří ideální kombinaci. Boční lišty i horní kryt mají stejnou šířku a jsou opravdu velmi úzké, takže srolovaná roleta opticky splyne s rámem okna a neblokuje sluneční světlo.

Nová kolekce vnitřních rolet a žaluzií VELUX

K letní pohodě patří také jistota, že se domů oknem dostane pouze čerstvý vzduch bez nezvaných návštěvníků. Vylepšená síť proti hmyzu má tenké bílé profily, které vizuálně splývají s ostěním a jsou téměř neviditelné. Ani průhledná tkanina nijak nenarušuje výhled. Díky novému způsobu montáže se síť instaluje tak snadno, že to doma zvládne skoro každý.

Řešení pro každou situaci

„Naše nová kolekce vnitřního stínění je navržena tak, aby reflektovala různé barevné pocity a přání našich zákazníků,“ říká Jakub Mrázek, produktový specialista ze společnosti VELUX. „Paleta barev, světelné prostupnosti, bočních lišt i mechanismů ovládání je natolik široká, aby se hodila pro střešní okna ve všech místnostech – v klidových zónách ložnic, v pulzujícím prostředí obýváků a kuchyní, v relaxačních koupelnách i ve veselých dětských pokojích. Nová kolekce vnitřního stínění VELUX pomáhá zajistit zdravý a útulný interiér kdykoli a kdekoli,“ dodává Jakub Mrázek ze společnosti VELUX.

Při výběru vnitřního stínění je třeba se rozhodnout, jakou funkci má roleta plnit. Zastiňovací roleta z průhledné tkaniny rozptýlí denní světlo, aby příliš neoslňovalo, a zajistí doma soukromí. Stejně poslouží i lamelová žaluzie, která výborně odolává vlhkosti. Zatemňující roleta se v ložnicích a dětských pokojích postará o ideální prostředí k spánku v noci i kdykoli během dne. Kombinovaná roleta bude perfektním řešením pro místnosti používané k více účelům, kde je třeba přísun světla regulovat i úplně blokovat.

Nová kolekce vnitřních rolet a žaluzií VELUX

Jedno mají všechny vnitřní stínicí doplňky VELUX společné – jejich instalace je tak snadná, že ji doma zvládne každý. Zbývá jen vybrat si to správné stínění a užít si léto.

Nová kolekce vnitřních rolet a žaluzií VELUXBenefity nové kolekce vnitřních rolet a žaluzií VELUX:

  • Široký rozsah stínění, od zjemnění dopadajícího světla až po úplné zatemnění.
  • Nové bílé boční lišty (ke stávajícím hliníkovým), které dokonale ladí s bílým rámem bezúdržbových střešních oken VELUX.
  • Rozšířená Kolekce pro dobrou noc s veselými vzory pro dětské pokoje. K dispozici i pro kombinované rolety VELUX, které v sobě spojují funkci zatemnění pro nerušený spánek a regulace světla pro celodenní dětské dovádění.
  • Certifikát OEKO-TEX 100 (Standard 100 1076-184 DTI) zaručuje, že rolety neobsahují žádné škodlivé látky.
  • Nová síť proti hmyzu s tenkými bílými profily a snadnou instalací.
  • U vybraných vnitřních stínicích doplňků možnost dálkového ovládání na elektrický nebo solární pohon. Následně je možné také jejich ovládání aplikací v mobilním telefonu nebo napojení na chytrou domácnost.
  • Možnost kombinace s venkovním stíněním chránícím před horkem pro úplné zajištění komfortu v interiéru.

www.velux.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem