Zlatá oštěpařka Bára Špotáková, vítězka dvou letních olympijských her a stále držitelka světového rekordu v hodu oštěpem v ženské kategorii, se ve Středočeském kraji společně s partnerem Lukášem Novotným pustila do stavby vlastního rodinného domu.  Rozhodli se postavit si dům z cihel společnosti HELUZ. Zároveň se Bára Špotáková stala na dva roky tváří této české firmy.

Bára Špotáková novou tváří firmy HELUZ.„Důvodů ke vzájemnému propojení bylo několik. Stejně jako je Bára Špotáková jedničkou v českém sportu, jsou cihly HELUZ špičkou v českém stavebnictví. Bára je držitelkou světového rekordu v hodu oštěpem - 72, 28 m, HELUZ uvedl na trh cihly řady Family, které posouvají rekordy ve stavebnictví,“ říká obchodní ředitel společnosti Jan Krampl.

Oštěpařka Bára Špotáková novou tváří firmy HELUZ

„Připravili jsme nový katalog našich výrobků pro rok 2014, kde si zákazníci budou moci vybrat z naší široké nabídky. Na titulní straně je fotografie krásné Báry Špotákové. Další marketingové aktivity jsou rozpracované,“ prozradil obchodní ředitel společnosti Jan Krampl. Dosud firma nepracovala při své prezentaci s žádnou známou osobností. Bára Špotáková tak bude historicky první známou osobností, která bude tváří české cihlářské firmy. „Vybrala jsem si HELUZ, protože to jsou kvalitní české cihly,“ vysvětluje své rozhodnutí Špotáková.

Bára Špotáková novou tváří firmy HELUZ.Další novinkou na rok 2014 je slogan, který koresponduje s kampaní – Stavte s těmi nejlepšími. HELUZ uvedl na trh novou generaci cihel pod názvem HELUZ Family, která má nejlepší tepelněizolační vlastnosti na českém trhu v porovnání s ostatními materiály. Jsou určené pro výstavbu domů s nízkou spotřebou tepla na vytápění, tedy pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Pojítkem je zlatá medaile

Českou firmu HELUZ a oštěpařku Báru Špotákovou spojují také zlaté medaile. Každý je má z oboru, kterému se věnuje celý život.

Bára Špotáková novou tváří firmy HELUZ.Bára se atletice věnuje od páté třídy základní školy, HELUZ úspěšně pokračuje ve výrobě cihel, které mají v Dolním Bukovsku více než stotřicetiletou tradici. Bára Špotáková zvítězila na  olympijských hrách v Pekingu (2008) a v Londýně (2012). Ve stejných letech, kdy Bára triumfovala na olympiádě, získala společnost HELUZ ocenění Nejlepší výrobce stavebnin roku. V anketě Atlet roku zvítězila Bára šestkrát v řadě a po šesté převzala Zlatou cihličku. HELUZ je nositelem několika zlatých medailí za zdivo, překlady, komíny a cihly.

Kontakt

www.heluz.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem