Největší veletrh zaměřený na dřevěné stavby, konstrukce a materiály DŘEVOSTAVBY 2014 odstartuje ve čtvrtek 6. února na pražském Holešovickém výstavišti. Na jednom místě se návštěvníkům představí firmy nabízející nadčasovou architekturu, kvalitní projekční zpracování domů, moderní dřevěné stavby, konstrukční systémy, materiály a vše co popularizuje dřevostavby jako stavební systém budoucnosti.

Největší veletrh zaměřený na dřevěné stavby, konstrukce a materiály DŘEVOSTAVBY 2014 odstartuje ve čtvrtek 6. února na pražském Holešovickém výstavišti.Pro všechny zájemce o využití dřeva a přírodních materiálů ve stavebnictví a zpracování těchto plně obnovitelných přírodních zdrojů je připraven zajímavý doprovodný program, na kterém se podílí vystavovatelé, odborníci z oboru, asociace, svazy, vysoké školy a jejich univerzitní centra. Zajímavostí je 9. ročník Salonu dřevostaveb, který představí největší nesoutěžní přehlídku dřevěné architektury v Česku a na Slovensku. Součástí Salonu dřevostaveb je Mozaika dřevostaveb, kde vybraní architekti z domova i ze zahraničí krátce představí své stavby. Za zmínku určitě také stojí dva domy postavené v měřítku 1:1 – Futura Neo a Futura Freestyle, kde si všichni příchozí budou moci udělat dokonalý obrázek o komfortnosti a prostornosti těchto dvou domů. Navíc budou mít neopakovatelnou příležitost setkat se zde s architekty a zeptat se jich na všechny detaily, které se týkají technologie i architektury. Věříme, že veletrh DŘEVOSTAVBY pomůže všem získat to, co potřebují vědět o dřevostavbách, jejich stavbě či životě v nich.

Kromě veletrhu DŘEVOSTAVBY nabízí Holešovické výstaviště veletrh WINDOOR EXPO, který nabízí plnohodnotnou nabídku a informace ze sortimentu oken, dveří, vrat, stínicí techniky či zimních zahrad a veškerého doplňujícího příslušenství.Kromě veletrhu DŘEVOSTAVBY nabízí Holešovické výstaviště veletrh WINDOOR EXPO, který nabízí plnohodnotnou nabídku a informace ze sortimentu oken, dveří, vrat, stínicí techniky či zimních zahrad a veškerého doplňujícího příslušenství. V rozsáhlé nabídce vystavovatelů si přijdou na své odborníci, architekti a všichni, kteří plánují stavět, rekonstruovat či si jen rozšířit obzory v této oblasti. Při jejich výběru dbáme na dodržení odbornosti a samozřejmě dané specializace. Kromě prezentace vystavovatelů se návštěvníci mohou těšit také na doprovodný program, který bude opět cílen jak pro odborníky v oboru, tak i koncového zákazníka. Na programu se podílí svazy, asociace a instituce, které zaštiťují tyto obory. Věříme, že náplň přednášek odpoví na všechny otázky a pomůže při rozhodování.

Souběžné veletrhy MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA jsou zaměřeny na moderní trendy v oblasti vytápění, úspory energie a efektivní využívání obnovitelných zdrojů energie v oblasti vytápění.Souběžné veletrhy MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA jsou zaměřeny na moderní trendy v oblasti vytápění, úspory energie a efektivní využívání obnovitelných zdrojů energie v oblasti vytápění. Vystavovatelé a pozvaní odborníci jsou připraveni zodpovědět návštěvníkům na dotazy jak uspořit energie a jak kvalitně a efektivně vytápět dům, byt, nebytové a průmyslové prostory. Jedním ze zajímavých témat veletrhu bude vytápění pomocí kotlů na dřevo, pelety, brikety, které dodržují přísné evropské emisní normy a především se zaměřují na vytápění ekologickým palivem, což v porovnání s ostatními palivy stále patří k dlouhodobě nejlevnějším palivům. Kromě již zmíněných produktů, budou na veletrhu k vidění také podlahové vytápění, solární systémy, rekuperace, kotle na ohřev vody nebo komínové systémy, které jsou určeny pro všechny druhy paliv a splňují přísné normové požadavky na odvod spalin. Po celou dobu veletrhu se budou konat zajímavé přednášky na aktuální témata jak ušetřit za teplo, plyn, elektřinu a vodu.

Všechny zájemce o moderní a ekologické bydlení srdečně zveme k návštěvě veletrhů ve dnech 6. – 9. února na výstavišti Praha – Holešovice.Veletrhy DŘEVOSTAVBY, WINDOOR EXPO, MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA jsou především určeny všem návštěvníkům, kteří řeší stavbu či rekonstrukci domu, snižování energetické náročnosti svých domů a také odborníkům z oboru vytápění, kteří mají zájem se dozvědět o novinkách firem. V rámci celého souběhu veletrhů se bude prezentovat 300 firem.

Všechny zájemce o moderní a ekologické bydlení srdečně zveme k návštěvě veletrhů ve dnech 6. – 9. února na výstavišti Praha – Holešovice.

logo MessengerPoslat Messengerem