Stavění svépomocí má svá pro a proti. Spoustu lidí odradí nejen náročnost samotné výstavby, ale také neznalost v oblasti materiálu. Proto, než se rozhodnete, zda je stavba domu tím pravým úkolem právě pro vás, podívejte se, jaké výhody nabízí systém bílých pórobetonových tvárnic Ytong.

Zdravá budova a dobré klima

Podívejte se, jaké výhody nabízí systém bílých pórobetonových tvárnic Ytong.Ytong má jedno základní plus - představuje výjimečnou kombinaci několika podstatných vlastností stavebních materiálů. Můžete se spolehnout, že složení bílého pórobetonu je zcela zdravotně nezávadné. Tvoří ho jen křemičitý písek, cement, vápno a voda. Bílý pórobeton ale také vykazuje vynikající vlastnosti jako materiál zabraňující vzniku plísní. Jedná se totiž o porézní materiál, který se chová podobně jako například funkční prádlo − přebytečnou vlhkost vzduchu absorbuje, při přesušeném vzduchu ji naopak přivede zvenčí. Díky tomu, že na sebe tvárnice přesně dosedají, umožňuje systém kombinovat jednotlivé díly podobně jako u stavebnice. Netvoří se tedy ani tepelné mosty, kudy jinak uniká teplo a kde se tvoří plísně. Stavbou z Ytongu tak snižujete rovněž riziko vzniku alergií a respiračních onemocnění.

Rychle a jednoduše

Stavění s Ytongem není dlouhodobou zátěží nejen pro váš časový, ale i finanční plán. Vystačíte si s jednovrstvým zděním bez dodatečného zateplení, a to i v případě, pokud si chcete postavit nízkoenergetický či pasivní dům. Jednovrstvé zdění je rychlé a ekonomické. Tvárnice jsou skutečně koncipovány tak, aby tvořily vzájemně provázanou skládačku komponentů, které můžete odebírat od jednoho dodavatele. Práce s materiálem je jednoduchá a nemusí se jí bát ani stavební laik. Je tvarovatelný, jednoduše opracovatelný a zanechává minimum odpadu.

Pro stavbu samotnou pak nepotřebujete odbornou pomoc a nebudete mít starosti s odvozem velkého množství stavebního odpadu. Ve výsledku tedy opravdu šetříte čas i finance.

Pokud přece jen chcete použít dvouvrstvé řešení obvodových stěn a plánujete zateplovací systém, Ytong má profesionální řešení i pro tento případ – zateplovací minerální desky Multipor.

Když na to ale přeci jen nechcete být sám…

Podívejte se, jaké výhody nabízí systém bílých pórobetonových tvárnic Ytong.Ytong nabízí ucelený systém služeb, které vám pomohou v řadě situací, kdy by se podpora odborníka hodila, případně postrádáte-li potřebné vybavení. Začít můžete například tím, že pošlete výrobci svůj projekt – následně vám bude zpracován návrh řešení včetně kalkulace materiálu. Doprava vám bude poskytnuta bezplatně při objemu nad 27 palet, tedy od jednoho kamionu zboží. Bezplatně si můžete nechat založit také rohy budov a využít odborných konzultací technických poradců či praktické pomoci Ytong mistrů, kteří vám pomohou, aby stavba byla skutečně bezchybná a precizně provedená. S techniky Ytongu pak můžete osobně či po telefonu probrat i další technologické otázky, které vás budou zajímat. Můžete také získat kladečské plány pro strop nebo si třeba zapůjčit profesionální vybavení pro stavbu, jako jsou například pásové pily.

Kontakt

www.ytong.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem