Jaro je za dveřmi. S ním přijde teplo, slunce a konečně i možnost začít stavět vaše nové hnízdo. Vytáhněte stavební kolečko a přijeďte si pro fůru výhod.

V mimořádné jarní akci vám nabízí společnost  Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. garanci minimální slevy 85 000 Kč z platného ceníku na kompletní keramický systém Porotherm. Do kolečka si můžete naložit i balík výhod v hodnotě až 15 000 Kč. 

Najdete v něm:

 25 pytlů malty pro založení cihel
5.021 Kč
 100 ks stěnových nerezových spon pro napojení příček 
1.077 Kč
 2 ks aplikační pistole pro zdící pěnu 1.437 Kč
Podtrženo sečteno máte k 85 000 Kč i pomocníky na stavbu za 7 535 Kč. Pokud jste zvolili obvodové zdivo z cihel plněných minerální vatou Porotherm T Profi získáte krom skvělé izolace i:
 proškolení a pomoc se založením stavby v délce 5 hodin za 3.630 Kč
  2 ks balení hydroizolační fólie Porotherm ZIP - H 500x1,0  za 4.174 Kč
Pokud stavíte rodinný dům v České republice, máte k němu projektovou dokumentaci, stačí si přečíst podmínky, vyplnit formulář a můžete začít tůrovat kolečko. 

JAK TO PŘESNĚ PROBÍHÁ

Výhody pro váš dům za 100 000 Kč1) Vyplňte formulář a obdržíte elektronický slevový poukaz s unikátním kódem.
2) Do 3 pracovních dnů po registraci se vám ozve naše operátorka zákaznického servisu, která Vám pomůže s potřebnými podklady ke snadnému získání všech výhod a uplatněním poukazu u našich vybraných obchodních partnerů.
3) Cenovou kalkulaci Vám zpracujeme podle Vámi zaslaných výkresů projektové dokumentace s minimální slevou 85 000 Kč (podmínkou je ceníková cena dodávky stavebního materiálu nejméně za 220.000 Kč vč. DPH).

Všechny uvedené hodnoty (ceny) a sleva jsou včetně DPH. Sleva se nevztahuje na výrobky Terca Klinker. Uvedená sleva v této nabídce je určena pouze pro individuální výstavbu rodinného domu na území ČR, nikoli na hromadnou výstavbu RD. Nesčítá se s jinými slevami a je kalkulována vždy z platného ceníku výrobce Sleva se vztahuje na ucelené balení palet výrobků. Doprava zdarma je poskytována pouze na ucelené kamiony, tj. min.18 pal. 

DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ

  • Seznam stavebnin zapojených do akce najdete zde. Případně Vám s jejich výběrem pomohou naše asistentky.
  • Do objednávky pro Vaši stavbu je nutné, aby stavebniny, které se rozhodnete v rámci podmínek akce využít, uvedli Vaše jméno, příjmení, místo stavby a celý kód slevového poukazu. Ten se nachází v pravém horním rohu poukazu.

PLATNOST AKCE A TERMÍNY

Pro využití výhod slevového poukazu si musíte u výrobce zadat objednávku nejpozději do 31. 5. 2015. Termín vývozu z výrobního závodu je nejpozději do 31. 7. 2015.
Přívítejte jaro na své stavbě s novými pomocníky a finanční úsporou.
(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem