Využijte do konce října 2013 akčních cen rodinných domů Classic Line ve fázi "k dokončení" z nabídky Dům jedním tahem a základových desek na tepelně izolačním podsypu z Liaporu, které díky skvělým izolačním vlastnostem vyhovují i pro založení nízkoenergetických a pasivních domů.

Energeticky úsporný bungalov PlutosAKČNÍ CENY DOMŮ K DOKONČENÍ

Zlevnili jsme pro Vás všechny domy k dokončení z řady Classic Line. Využijte jedinečné nabídky a pořiďte si dům k dokončení od Dům jedním tahem se slevou až 118 000 Kč.

Proč dům jedním tahem?!

Výstavba Domů jedním tahem montovaných z velkoplošných dílců z keramického betonu v sobě spojuje výhody rychlosti výstavby (můžete bydlet už za 6 měsíců), přírodního materiálu se skvělými izolačními vlastnostmi a propracované stavebnicové technologie ověřené stovkami zákazníků v ČR i zahraničí!

Všechny domy z nabídky Dům jedním tahem si můžete nechat postavit v několika fázích dokončení: hrubá stavba (hotová za 5 dnů), dům k dokončení (hotový do 2 měsíců) nebo dům na klíč (hotový do 6 měsíců).

V nabídce Dům jedním tahem Classic Line najdete 20 typových domů: patrové domy, bungalovy, dvojdomky i řadové domy. I přes to, že se jedná o typová řešení, skýtají možnosti individuálních úprav (zrcadlové otočení domu, úpravy dispozice - posunutí či vynechání příček, oken apod.).

AKČNÍ CENY ZÁKLADOVÝCH DESEK

Energeticky úsporný PoseidonChcete-li, aby byl váš dům energeticky úsporný, začněte s izolací už u základové desky. Nyní si můžete pořídit základovou desku s izolačním podsypem z keramického kameniva Liapor za zlomek standardní ceny.

Proč základovou desku s tepelně izolačním podsypem z Liaporu?!

Základy s podsypem z Liaporu (keramzitu) pomohou při užívání stavby zajistit co nejnižší energetické nároky. Přináší  dostatečné tepelně izolační vlastnosti i pro výstavbu nízkoenergetických a pasivních rodinných domů.

Systém založení na Liaporu je vhodný pro založení staveb všeho typu (montované, monolitické, zděné) a bez problémů jej mohou realizovat i ostatní stavebníci, kteří mají se zakládáním staveb zkušenosti. Výrobce Liaporu, společnost Lias Vintířov, poskytuje stavebníkům bezplatnou technickou podporu a poradenství.

Přednosti zakládání na Liaporu

  • ideální homogenní izolační vrstva bez tepelných mostů

  • další podlahová izolace není potřebná

  • systém založení na Liaporu je vhodný pro založení staveb všeho typu – montované, monolitické, zděné (nejen Domy jedním tahem)

  • mnoho referencí v ČR i celé Evropě

  • rychlá stabilizace základové spáry

  • jednoduchá montáž

  • Více o inovativním zakládání

Zhotovená základová deskaPro bližší informace o Domech jedním tahem a inovativním zakládání rodinných domů, individuální cenové nabídky a objednávky kontaktujte obchodně technické poradce Lias Vintířov:

Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
Dům jedním tahem
tel: +420 352 324 426
e-mail: info@djt.cz, web: www.dumjednimtahem.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem