Hotový dům na klíč můžete pořídit za cenu nižší, než je cena běžného městského bytu. A se všemi výhodami dřevostaveb – rychlostí výstavby, perfektním zpracováním a nízkými energetickými nároky.

Společnost HAAS FERTIGBAU nabízí nyní své domy Instinkt a Skywood za výhodné ceny. Za cenu městského bytu získáte kvalitní nízkoenergetickou dřevostavbu s třicetiletou zárukou na statiku stavby. Dům Instinkt je přízemní bungalov4+kk , Skywood je patrový rodinný dům 4+kk. V nabídce jsou také domy bez garáže,  tedy rozšířením vlastního obytného prostoru.

InstinktRodinné domy a bungalovy HAAS FERTIGBAU jsou dřevostavby, které je možno realizovat v různém rozsahu od dodávky jednotlivých stavebních dílců, přes hrubé stavby, až po výstavbu rodinného domu kompletně na klíč. Právě domy Instinkt a Skywood postavené na klíč, do nichž se po předání hotové stavby můžete ihned nastěhovat, nyní tato společnost nabízí za 2 499 000 Kč vč. DPH.

Proč dřevostavbu rodinného domu?

Domy HAAS FERTIGBAU jsou postaveny pomocí certifikovaného stavebního systému. Díky tomu jsou tyto stavby velmi kvalitní a dodavatel na ně může bez problémů poskytnout třicetiletou záruku na statiku stavby. Dřevo je také velmi ekologický a lidsky příjemný materiál. Dům má příjemné klima, jehož výhody pocítíte ihned po nastěhování.

Pro obyvatele domu jsou většinou velmi důležité také nízké energetické nároky, a tedy i dobré tepelně-fyzikální vlastnosti domu. Dřevostavby HAAS FERTIGBAU jsou navrženy již v základním provedení jako domy s nízkou spotřebou energie – majitelé domů tak mají jistotu, že je náklady na vytápění nijak finančně neomezí.

Velkou výhodou dřevostaveb je rychlost výstavby. V domě můžete bydlet za méně než tři měsíce od podepsání smlouvy. Srovnejte si nyní tuto rychlost s běžnou výstavbou svépomocí. A když k tomu navíc připočítáte i takto nízkou cenu, zjistíte, že varianta dřevostavby na klíč nemá v pohodlí a rychlosti vzhledem nákladům konkurenci.

Skywood

Co získáte s domy za akční cenu?

Dům Instinkt , který společnost HAAS FERTIGBAU nabízí za akční cenu 2 499 000 Kč vč. DPH, je bungalov s valbovou střechou, provedený ve standardu nízkoenergetického domu. Počet místností je 4+kk, zastavěná plocha činí 134,10 m2. Dům Skywood dodávaný nyní za stejnou cenu je patrová stavba 4+kk se sedlovou střechou. Zastavěná plocha v tomto případě činí 83 m2.

Oba domy jsou postaveny v kombinaci fasád dřevo-omítka. Díky kombinaci těchto materiálů nabízí i příjemnou estetiku exteriéru. Samozřejmostí jsou také velmi úsporná okna s trojitým zasklením. A opět opakujeme: To vše může být vaše za méně než tři měsíce.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem