Krbová kamna patří k pohodlnému bydlení v rodinném domě a výrazně přispívají k úsporám energie za vytápění. Pokud právě vybíráte kamna, můžete navštívit nově otevřený showroom v pražských Vysočanech, který otevřel internetový prodejce GIVE.cz. Je pro vás připraveno několik desítek kamen značek Romotop a HAAS+SOHN a odborné poradenství při výběru kamen přímo na místě.

Elegantní model Romotop Alpera F02 s kamenným obložením je určen pro nízkoenergetické domy a je jako stvořený do moderního interiéru.V jednom z největších showroomů na krbová kamna v České republice, na ploše o velikosti 250 m2, si můžete zblízka prohlédnout krbová kamna tuzemských značek HAAS+SOHN a Romotop, které u nás zaujímají první a druhé místo ve svém oboru. Oba tito tuzemští výrobci nabízejí široký sortiment plechových a kachlových keramických kamen, krbových kamen s teplovodním výměníkem a krbových vložek. Kvalitou svých výrobků patří mezi naprostou špičku na českém i evropském trhu a krbová kamna HAAS+SOHN nebo Romotop pomáhají úsporně vytápět již mnoho desítek tisíc domácností.

V novém showroomu GIVE.cz máte na výběr z několika desítek modelů kachlových a plechových kamen, a to i v provedení s teplovodním výměníkem. 

Krbová kamna HAAS+SOHN Avesta TV s teplovodním výměníkem a patentovanou technologií Easy Control použitou v krbových kamnech nové generace.Klient má možnost se rozhodnout podle vzorníků keramických obkladů a povrchových úprav obou značek. S technickou problematikou, která má při výběru krbových kamen klíčový význam, vám – na rozdíl od internetových galerií a hobbymarketů – osobně poradí přímo na místě proškolený a certifikovaný odborník. Pomůže vám zorientovat se v problematice a doporučí řešení, které je ideální pro váš domov.

Showroom GIVE.cz naleznete v Praze 9 v ulici K Žižkovu, je dobře dostupný metrem i autem (včetně zajištěného parkování), a kromě běžné otevírací doby (Po–Pá od 10 do 19 hod., v sobotu od 10 do 14 hod.) si můžete dohodnout i individuální návštěvu.

Více informací na www.GIVE.cz

Showroom GIVE.cz
  • možnost výběru z několika desítek vystavených kamen
  • odborné poradenství při výběru kamen
  • prodej za internetové ceny
  • možnost nákupu na splátky bez navýšení
  • doprava kamen po celé ČR zdarma
  • k většině kamen sada krbového nářadí zdarma
  • bezproblémové parkování 

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem