Je možné, aby jedno zařízení ohřálo nás i vodu, dokázalo chladit i vyměnit v domě vzduch a navrch nám ještě výrazně ušetřilo náklady na energie? Ano, jedinečná, efektivní a mnohostranná tepelná čerpadla NIBE tohle vše dokáží.

NIBE SplitNa trhu si dnes můžeme vybrat z nepřeberné nabídky nejrůznějších typů tepelných čerpadel od různých dodavatelů. Kdo chce ale vsadit na zaručenou jistotu, obrátí se na NIBE. Proč? Nová generace tepelných čerpadel NIBE předbíhá svou dobu a míří do budoucnosti. Pro tepelná čerpadla NIBE platí jednoduchá rovnice vyjádřená pouhými čtyřmi slovy – čím modernější, tím levnější.  Nové typy tepelných čerpadel NIBE totiž dokáží uspořit 65-80 % nákladů na topení a ohřev vody.

Jaké konkrétní čerpadlo si ale vybrat? Vzduch-voda? Země-voda? Nebo snad ventilační tepelné čerpadlo? Každý druh má své opodstatnění. Tepelná čerpadla země-voda s výkonem od 5 do 160 kW jsou nejúspornějšími tepelnými čerpadly na trhu, vzduch-voda se používá v případě, že na pozemku nelze vrtat nebo použít zemní kolektory a ventilační tepelná čerpadla NIBE se nejvíce uplatní v nízkoenergetických domech. Mimochodem ač zatím nejsou příliš známá, boom ventilačních tepelných čerpadel teprve přijde. Využívají totiž energii uloženou v teplém vzduchu uvnitř domu, zaberou jen malý prostor
o velikosti lednice a vyřeší všechny energetické a ventilační potřeby stavby.

DisplayJak si tedy vybrat tepelné čerpadlo, které bude co nejvíce vyhovovat nám, našim podmínkám a našim nárokům? Každý dům má svá vlastní specifika, takže se nevyplatí vybírat pouze podle popisů. NIBE vychází zákazníkům vstříc i v této oblasti. Jakmile vyplníme jednoduchý kontaktní formulář na webové stránce www.nibe.cz, ozve se nám regionální obchodní zástupce a nabídne nám systém tepelného čerpadla přesně na míru. Nám odpadá zdlouhavé zjišťování a navíc máme jistotu, že jsme se svěřili do péče největšího dodavatele tepelných čerpadel nejen v České republice, ale i v celé Evropě.

A navíc – na NIBE se můžeme opravdu spolehnout.

Kontakt

www.nibe.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem