Přemýšleli jste někdy, jaké by to bylo mít stále dostatek čerstvého vzduchu a zároveň si užívat zdravého a pohodlného prostředí v místnosti? S řízeným větráním to už není jen sen. Díky větracím jednotkám můžete mít v každé místnosti přesně nastavenou teplotu a ventilaci, kterou si snadno a rychle přizpůsobíte svým potřebám. Nejenže tak získáte dostatek čerstvého vzduchu, ale také se budete cítit mnohem lépe a zdravěji. Uvidíte, že jde o investici, která se vám bude velmi brzy vyplácet.

Větrací jednotky s rekuperací

Využití větrací jednotky s rekuperací přináší spoustu výhod, jako možnost řízení ventilace nebo naprogramování času a délky chodu jednotky. Pokud byste hledali něco podobného, určitě se podívejte na lokální rekuperační jednotky z modelové řady KORASMART od společnosti KORADO. Třeba model KORASMART TUBE 2400 vám nabídne dálkové ovládání ve formě aplikace, takže si ji můžete ovládat pohodlně přes mobil. A co víc, aplikace vám umožní nastavit různé funkce jednotky, jako je doba provozu, způsob větrání nebo množství přiváděného vzduchu. Tuto jednotku můžete dokonce začlenit i do chytrého řešení pro váš domov.

Větrací jednotka KORASMART TUBE

Větrací jednotka bez rekuperace

Máte doma často problém s vysokou vlhkostí nebo znečištěným vzduchem? Skvělým řešením je pro vás lokální větrací jednotka KORAVENT 100. Je jednoduchou a cenově dostupnou alternativou k jednotkám s rekuperací. Tato moderní větrací jednotka se stará o to, abyste vždy měli v místnosti čerstvý vzduch a zároveň udržuje zdravé a příjemné prostředí. KORAVENT 100 má filtry, které odstraňují znečištění z přiváděného vzduchu, což zlepšuje kvalitu vzduchu v místnosti. Navíc je tento systém velmi tichý a má jednoduchou instalaci a údržbu. Díky svému kompaktnímu designu a snadnému přístupu k vyměnitelným součástem, jako jsou filtry, můžete mít vždy čistý a zdravý vzduch v místnosti, bez velkého úsilí.

Větrací jednotka KORAVENT

Větrací jednotka KORAVENT

Zde najdete návod, jak snadno filtr u jednotky KORAVENT 100 vyměnit:

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem