Zatímco pokrmy z grilu a i samotné grilování je velmi oblíbené, následná údržba grilovacích mřížek již o poznání méně. Pokud se chcete vyhnout pracnému drhnutí kartáčkem a složitému odstraňování připečených pokrmů z grilu, můžete vyzkoušet novinku tradiční české značky SOLO – Pěnový čistič pro grily a trouby. Ten si díky své husté pěnové konzistenci snadno poradí i s velmi odolnými nečistotami a zároveň je k čištěnému povrchu šetrný.

Jednoduché řešení přináší novinka SOLO – Pěnový čistič pro grily a trouby.Ať už holdujme jakýmkoliv grilovaným pochoutkám, po každém grilování přichází na řadu činnost, kterou vyhledává jen málokdo. Dostat z vychladlých mřížek zbytky obvykle připečených pokrmů. Hrubé drhnutí se nedoporučuje, jelikož bychom mohli mřížku poškrábat a metoda odmáčení je rovněž složitá, neboť mřížka bývá mnohdy větší, než nádoby, které máme k dispozici.

Jednoduché řešení přináší novinka SOLO – Pěnový čistič pro grily a trouby – vysoce účinná pěna zbaví mřížky grilu i trouby či dalších pečící zařízení nejen zbytků pokrmů, ale také nežádoucí mastnoty a sazí, a zároveň je k čištěnému povrchu šetrná. Postup čištění je velmi jednoduchý – stačí pěnu aplikovat na znečištěný povrch, nechat působit (většinou stačí kolem 1 minuty) a poté setřít hadříkem.

Jednoduché řešení přináší novinka SOLO – Pěnový čistič pro grily a trouby.Pokud je povrch velmi silně znečištěn, proces opakujeme. Pěna na sebe naváže veškeré nežádoucí nánosy a zůstane jen krásně čistá grilovací mřížka. Pěnový čistič pro grily a trouby SOLO je k dostání například v hypermarketech Albert, Kaufland, Hornbach, Uni Hobby a Baumax za cenu od 79,90 Kč.

Více na www.solo.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem