Kostky ledu ve sklenici dobrého pití, lehátko, slunečník – to vše u vlastního bazénu. Že to zní skvostně? Takovou pohodu si můžete snadno zařídit. Dokonce přímo na vlastní zahradě.

Co dobrého si v horkém počasí připravíte k pití, je jen na vás, stejně jako výběr toho správného zahradního nábytku a bazénu. Pokud počítáte s koupí zahradního bazénu, nejvhodnějším nábytkem k němu, pokud toužíte po tom ze dřeva, je teakový zahradní nábytek. Je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům, nevadí mu sluníčko a už vůbec ne vlhkost. Teakové dřevo je odolné proti dřevokaznému hmyzu i plísním.

Teakové dřevo je pevné, tvrdé a odolné – pro výrobu zahradního nábytku tedy naprosto ideální. Vhodný je, vzhledem své odolnosti vůči vlhkosti, k bazénům. (Zdroj: archiv).

Vzhledem k vlastnostem materiálu je k bazénu samozřejmě vhodný hliníkový nábytek i ratanový nábytek. O tento nábytek se nemusíte vůbec starat. Voda jim nevadí, stejně jako jsou imunní vůči slunečním paprskům a větru. Ani hmyz je nijak neohrožuje. Přímo vedle bazénu si tak klidně můžete umístit lehátko, stůl s pohodlnými křesly a samozřejmě nezbytný slunečník.

Švédská borovice, červenohnědé meranti

Pokud se vám líbí jiný typ dřeva, poohlédněte se po zahradním nábytku z meranti nebo ze švédské borovice. Obě dřeviny si umí velmi dobře poradit v tuzemských klimatem, takže se, v případě správné péče, nemusíte obávat jeho poškození vlivem častých změn počasí.

Nábytek na zahradu ze švédské borovice vyniká perfektním zpracováním a robustností. (Zdroj: KWA).

Pokud přemýšlíte o koupi zahradního bazénu, vybírejte pečlivě. Koupání na vlastní zahradě se svými nejbližšími vám umožní aktivně čerpat novou energii do dalšího dne, a navíc ušetříte za zahraniční dovolenou nebo návštěvy přelidněných aquaparků. Mít bazén na vlastní zahradě přináší rodině dlouhou řadu výhod.

Kontakt

www.mountfield.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem