Mít vlastní dětské hřiště u domu nemusí být v dnešní době nesplněným snem. Každý z doičů malých dětí jistě často přemýšlí jak dětem zpestřit pobyt na čerstvém vzduchu , vybít jejich energii a pro sebe získat zaslouženou volnou chvilku pro odpočinek. Dvě základní věci, jakými lze dětem udělat radost jsou houpačka a skluzavka.

Ty děti prostě milují. V široké škále nabízených dětských hřiští je snadné díky stavebnicovým systémům a propracovaným programům sestavit jak sestavu pro mini zahradu tak i velkou exkluzivní sestavu do rozlehlých prostor. Inspiraci nabízí firma Jungle Gym na svých webových stránkách www.jungle-gym.cz ve vlastní fotogalerii velkých exkluzivních kombinací. Dětská hřiště Jungle Gym patří mezi velmi kvalitní dětská hřiště za rozumnou cenu. Postavením vlastního hřiště jakkoliv velkého se vyhneme nutnosti využívat hřiští veřejných a dětem tak zajistit vysoký komfort při hraní. 

Hřiště Jungle Gym jsou v naší republice k dostání již několik let, hřiště nabízejí velké množství nejrozmanitějších věží a věžiček s různými rozměry podest i výšek, aby si mohl vybrat opravdu každý podle svých potřeb a vkusu. S přídavnými moduly se nechá rozšířit i samostatná věž. Pro holčičky je v nabídce například modul Minimarket, pro kluky zase hasičská šplhací tyč. Věková hranice pro tato hřiště je 3 – 12 let. 

Vlastní hřiště na zahradě

Stavebnicový systém Do-It-Yourself (Udělej si sám) a podrobný montážní návod „krok za krokem“ je zárukou povedené montáže a skvělého výsledku. V montážní krabici je připraven veškerý montážní materiál potřebný k sestavení herního prvku. Veškeré dodávané dřevěné díly jsou vyrobeny z tlakově impregnovaného dřeva. Zelenkavá impregnace chrání dřevo proti plísni a hnilobě a dřevu zajistí dlouhou životnost. Dřevo je přesně nakrácené na potřebné délky dle nářezového plánu. Ke všem věžím jde přimontovat skluzavka v délce odpovídající výšce podesty. Tyto skluzavky jsou vyrobeny z kvalitního plastu, odolné proti mechanickému namáhání a UV záření. Na výběr je barva červená, žlutá, zelená a modrá. Pro nejmenší je součástí věží vestavěné pískoviště. 

Samotné stavění je tou pravou možností strávení nezapomenutelných společně strávených chvil rodičů s dětmi. U stavby věže se vždy uplatní každý sebemenší človíček. Společně zhotoveného hřiště si děti budou jistě více vážit i hledět. Tatínkové a maminky, kteří si na montáž sami netroufají, nemusí věšet hlavu. Mohou využít možnost objednání montáže odborným montážním týmem. Kompletní sortiment nabízí firma Vladeko s.r.o. Tachlovice, Karlštejnská 97 v jejich areálu si mohou děti spoustu herních prvků vyzkoušet. 

Kontakt

www.jungle-gym.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem