Společnost LASSELSBERGER, s.r.o. uvedla na trh novou kolekci obkladů a dlažeb RAKO NEWS 2015. Novou kolekci letos tvoří celkem devět nových sérií.

Koupelny RAKO 2015

Kolekce TENDENCE (Foto: RAKO)Kolekce RAKO přináší novinky každým rokem. Po dlouhých letech dochází k obecnému „přesycení“ šedých a béžových barev. Proto jsou tu hravé a barevné série Air, Tendence, Fresh. Série nabízejí škálu pastelových nebo výrazných barev i kombinační chladnější odstíny. Důmyslně propracované barevné varianty a dekorace potěší mnoho klientů designem i cenou. Série nabízejí v rámci jedné série množství dekorací, které při samotném výběru otevírají téměř nekonečný prostor fantazii každého zákazníka. 

Kolekce TENDENCE (Foto: RAKO)Zajímavé jsou dekorace s florálním motivem, barevné listely a především mozaiky. U té je výhodou kromě designu také variabilita při aplikaci, která nečiní problém obložit mozaikou koupelnu, kuchyni, atd. V neposlední řadě také výborná kvalita za cenu, jenž odpovídá výslednému efektu. Mozaika se vyznačuje klasickou elegancí, avšak koresponduje s trendy současnosti. Série Charme zaujme odlesky zlata či platiny na dekoracích v kombinaci s designem tropického dřeva, série Soft jemným stěrkovaným reliéfem ve formátu 30 x 60 cm.

Podlahy RAKO 2015

Kolekce RANDOM (Foto: RAKO)Nové podlahové série se díky vyspělým technologiím vyznačují dokonalými povrchy dlaždic a nadčasovým designem. Zaujmou svou přírodní barevností a velkými formáty, které se stávají standardem v moderní keramice včetně kalibrované hrany dlaždic. Doslova stylový převrat vnáší do nabídky keramických obkladů imitace přírodních materiálů, dřeva a kamene, včetně originálních dekorací a funkčních doplňků. 

Kolekce BOARD (Foto: RAKO)Nadčasovým i moderním interiérům bude slušet dlažba Grain, Random imitující výrazný kámen či keramické dřevo v sérii Board nebo klasičtější design v sérii Brickstone. Většina nových sérií obsahuje dekorace, mozaiky, schodové dlaždice či tvarovky, sokle a rozmanité formáty, stačí si vybrat a začít kombinovat. Podlahová keramika roku 2015 se nese v duchu střízlivosti, přírodních efektních povrchů s množstvím dekorací v rámci jedné série.

Více na www.rako.cz

logo MessengerPoslat Messengerem