Stínění už dávno není jen záležitostí obytných prostor, kde nás proti přehřívání interiéru a ostrému slunci chrání nejčastěji. Postupným zvelebováním okolí našich příbytků se dostalo i ven na balkóny, terasy, do pergol a zahradních altánů. Ze všech dostupných typů stínění tuto funkci nejlépe plní screeny, které toho zvládnou daleko víc, než si možná myslíte.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Nesporné výhody screenových rolet

Exteriérové látkové rolety zdaleka neplní pouze roli stínění, a to se týká jak domu, tak i venkovních míst k odpočinku. Screeny vás ochrání před větrem, deštěm, poletujícími nečistotami i otravným hmyzem. Přitom krásně větrají a oproti předokenním roletám vám zachovávají výhled do okolí. Díky postranním vodícím lištám pevně drží, takže s nimi snadno v pergole vytvoříte závětří hned z několika stran podle potřeby bez nutnosti zasklívání nebo budování pevné stěny.

K dalším výhodám screenů patří jejich minimální náročnost na jakoukoli péči o stínicí mechanismus i tkaninu. Díky odolnosti celé konstrukce není s clonami spojená žádná údržba ani během zimy.

Screeny vás ochrání před větrem, deštěm, poletujícími nečistotami i otravným hmyzem. (Zdroj: Minirol)

Kouzlo ukryté v tkanině

Vše výše popsané je možné pouze díky textilii, která tvoří základ protislunečních rolet. Skelná nebo polyesterová vlákna potažená PVC vrstvou tak dokážou část slunečního záření odrazit, pohltit a  zbytek vypustit dovnitř. Tkaninu výrobce stínění nabízí v několika základních typech hustoty i barevných odstínů. Pevné části stínění pak nabízí k lakování do libovolného odstínu RAL ve vlastní práškové lakovně. 

Screeny vás ochrání před větrem, deštěm, poletujícími nečistotami i otravným hmyzem. (Zdroj: Minirol)

Venkovní rolety na míru vašemu bydlení nebo zahradě

Stínící technika Minirol má s produkcí screenových rolet, jejichž výroba se nachází ve Velké Bíteši, zkušenosti od roku 2010. Výrobce orientovaný na produkci rolovacích systémů na českém trhu přitom působí už 20 let. V případě zájmu o více informací nebo cenovou nabídku ho neváhejte kdykoliv kontaktovat přes jeho webové stránky, nebo se obraťte přímo na jeho obchodní partnery, které má po celé České republice.

Screeny vás ochrání před větrem, deštěm, poletujícími nečistotami i otravným hmyzem. (Zdroj: Minirol)

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem